larion-zoe-szepsegtanacsado

LARION ZOÉ, SZÉPSÉGTANÁCSADÓ vagyok.
Te miről olvasnál szívesen? Írj nekem, itt várom a leveled!

Presszoterápia,
kipróbáltam, valóban jó!

 

Őszintén bevallom, türelmetlen típus vagyok. Ha valamit szeretnék, jó lenne, ha most azonnal meg is valósulna. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én szeretem a logikus és praktikus dolgokat, amik többszörös hatékonysággal működnek és nem rabolják a drága időmet. Rátaláltam egy ígéretre, ami túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen. Nem vagyok az a fajta, aki csak legyint egyet és továbbsétál. Szeretem a saját bőrömön megtapasztalni az eredményt, hiszen szépségtanácsadóként csak olyasmit ajánlok, amiről TUDOM, hogy a legjobb megoldások egyike.

A legtöbb nő vágyálma, hogy erőfeszítés nélkül azonnal megoldódik a problémája és hipp-hopp varázsütésre olyan hibátlan alakja lesz, mint még soha. Csajok, ébresztő! Sajnos ez nem így működik. Jó hír viszont, hogy megdöbbentően látványos eredményt lehet elérni, ha több fronton indítunk támadást a regenerálódás érdekében. Elcsépeltnek tűnhet, mert a jó tanácsok unásig van ismételve az összes női magazinban, de ez nem a véletlen műve. Igyál meg napi 2-3 liter vizet, egyél egészséges ételeket és sportolj rendszeresen! Ez a változás alapja. Itt kell elkezdeni és ezt a folyamatot lehet felturbózni.

Copyright: 123RF Stock fotó

Lássuk csak! Mi is ez a presszoterápia pontosan?

Alapja az a logikus biológiai alapelv, miszerint a zsírbontáshoz, karcsúsodáshoz, bőrfeszesítéshez, cellulit eltüntetéséhez szükséges az izomösszehúzódás, a vérkeringés, az anyagcsere és a nyirokkeringés fokozása, a zsírsejtek lebontása, a méreganyagok kihajtása a szervezetből. De hogyan teszi mindezt a presszoterápia? Elektromos tappancsok által alacsony frekvenciás impulzusárammal idéz elő izomösszehúzódásokat. Az izmok összehúzódásának köszönhetően nagy mennyiségű felületi és a mélyrétegben található zsírsejtek lebontására alkalmas. Edzi az izmokat és felgyorsítja a vérkeringést és ezzel együtt a szervezeted anyagcseréjét. Az infravörös fény úgy hat a zsírsejt szerkezetére, hogy nagy mennyiségű hő leadására kényszeríti, megizzasztja, tehát zsírsejt lebomlást okoz. Emellett szintén fokozza a vér- és nyirokkeringést, az anyagcserét. A gép a légzsákokat felfújja és leereszti, ezzel a megfelelő irányba préseli ki a testből a méreganyagokat

A még intenzívebb hatás érdekében egy vákuumos rádiófrekvenciás zsírbontó technikával kombináltuk a kezelésem, ami nem fájdalommentes (azért ki lehet bírni). A zsírszövetek ellenállása nagyobb a többi szöveténél, ezért ezek a rádiófrekvenciás kezelés során sokkal nagyobb hő elnyelésére képesek, mint a többi szövet. A hő felgyorsítja az anyagcserét, majd a zsírsejtekben található testfolyadék távozik a szervezetből, melynek eredményeképpen a zsírsejtek összehúzódnak. Emellett, a rádiófrekvencia váltakozó stimulációs hőt juttat mélyen a különböző bőrrétegekbe, ami javítja a kollagén rostok összehúzódásának kezelési eredményeit, és erősíti a kollagén regenerációt. Ezáltal elkerülhető, hogy a zsírleolvasztást követően a bőr petyhüdtté váljon, és hatékony cellulit-csökkentő, testformáló, valamint bőrfeszesítő hatás érhető el! A rádiófrekvencia hője és a vákuum szívóhatása összetöri a zsírsejteket, kipumpálja a méreganyagokat a nyirokrendszerbe és a vizelettel távoznak, ezért kell sok folyadékot inni.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=kei8vdrJwls[/embedyt]

Már 4 kezelésen voltam és kár is lenne tagadni, változott a bőröm. Centikben is mérhető és feszességben is. Az első alkalommal még kissé kellemetlen volt a kezelés, a zsírsejtek rombolása miatt, itt-ott be is kékült a bőröm, de a többi alkalommal már nem volt gond, viszont látványosan elkezdett változni a bőr állaga. Nézd meg ezt a képet, így érthetőbb mi történik.

A 30 perces kezelések  alapára 5.000 forint, természetesen kedvezőbb az ár, ha többalkalmas bérletet vásárolsz. Hogy kinek hány kezelésre van szüksége, az mindig egyénfüggő. Van, aki minimális elváltozással érkezik hozzánk, ezesetben elég 1-2 kezelés is. Viszont, aki nagy zsírtömeggel rendelkezik és fogyni is szeretne, annak javaslom a konzultációt, hogy pontosan meg lehessen határozni a szükséges kezelések számát. A konzultáció ingyenes, ha érdekel a lehetőség, szívesen segítek, írj egy üzenetet itt!

Emellett van még néhány  narancsbőrgyilkos trükk a tarsolyomban.

 

Larion Zoé – szépségtanácsadó
www.larionzoe.hu
Írj nekem, itt várom a leveled!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .