Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Lassíts egy kicsit és élvezd az ünnepi készülődést!

inkabook_1280x854

A december, és ezzel együtt a karácsonyi készülődés az egyik legszebb időszak az évben, ugyanakkor talán a legpörgősebb is. Éppen ezért, mire megérkeznek a várva várt ünnepek és velük együtt a pihenés, addigra gyakran már nagyon kimerültnek érezzük magunkat. Azonban ebben a nagy hajtásban sem szabad megfeledkeznünk a kiegyensúlyozott táplálkozásról és a kikapcsolódásra szánt időről sem. 

Az ünnepi készülődés alatt se feledkezzünk meg az énidő fontosságáról. A nagy rohanásban is álljunk meg néha, süssünk mézeskalácsot a gyerekekkel, vagy lapozzunk át egy magazint. Az önmagunkra fordított minőségi idő segít feltöltődni és kiszakadni a mindennapok forgatagából, így ezt muszáj néha megengednünk önmagunknak, különösen az év végi hajtásban! Andrási Betty pszichológus szerint „önmagunkat szeretni nem önzőség”, ráadásul egy család esetében a stressz és a túlhajszoltság nemcsak a szülőkre, hanem a gyermekeik lelki békéjére is hatással van. A meghitt pillanatok, a szeretteinkkel töltött mókás percek ráadásul az ünnepek után is könnyedén belecsempészhetők a mindennapokba. A lelkiismeretfurdalás szikrája nélkül válasszunk egy kellemes időtöltést az INKA TOP listájából decemberben is: 

  1. Egy jó könyv és egy forró ital bármikor átmelegíti a lelkünket. 
  2. A kedvenc filmünket nem lehet elégszer megnézni! 
  3. A desszertkészítés igazán kreatív foglalatosság, az INKÁ-val pedig gyerekjáték isteni koffeinmentes kávés édességeket készíteni, amit természetesen a gyerekeknek is bátran kínálhatunk.
  4. Egy kiadós séta vagy egy jó hangulatú korizás után biztosan jól fog esni egy meleg ital.
  5. Egy baráti csevejhez sem kell több egy csésze finom gabonakávénál. 

Az INKA gabonakávé egyik legnagyobb küldetésének tekinti az énidő fontosságát hangsúlyozni. A márka már több aktivitását is ennek népszerűsítése köré szervezte, az év végi hajtásban pedig különösen fontosnak tartja felhívni a figyelmet arra, hogy ne idegesen és kimerülten essünk be a gyertyagyújtásra, mert ezzel épp az ünnep lényege veszik el. Jusson idő a készülődés alatt is a baráti találkozókra, a vásárlás és a sütés-főzés mellett se maradjon ki egy jó könyv, vagy film. Az ital ráadásul a kiegyensúlyozott étrendbe is jól beilleszthető a lágy ízű kávé elkészítéséhez csak forró vízre, vagy tejre van szükség. A gluténérzékenységben szenvedőkön kívül szinte bárkinek bármilyen alkalomból és napszakban ajánlható. 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..