Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Láthatatlan Kiállítás

LK

EGY ÓRA KALANDOZÁS TELJES SÖTÉTSÉGBEN, VAK VEZETŐ KÍSÉRETÉBEN.

Képzeld el, hogy kialszik minden fény…

A Láthatatlan Kiállítás Budapest egy különleges, interaktív utazás egy láthatatlan világba, ahol teljes sötétségben próbálhatsz meg eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán.

Bízz vakon!

Ha eljössz, Te is megértheted majd, milyen érzés az egyik legtöbb információt adó érzékszerved, a látásod nélkül élni, és hogyan erősödnek fel egyéb érzékeid.

Ezen a kiállításon vakok vagy látássérültek kísérnek el egy olyan útra, ami megváltoztatja az életed.

Láthatatlan Vacsora

Teljes sötétségében, minden vizuális segítség nélkül teheted próbára érzékszerveid. A Láthatatlan Vacsora – Magyaros vagy Olaszos Est programján magad is meg fogsz lepődni azon a tényen, hogy szaglásod és ízlelésed valójában mennyire fejlett, látás nélkül mennyire kiteljesednek az illatok és az ízek.

A teljes sötétségben immáron nemcsak az erdőt, a város zajait vagy a frissen főtt kávé illatát érezheted, hanem igazán jó hangulatban, felhőtlen légkörben, közkedvelt slágerek mellett tölthetsz el egy felejthetetlen hétvégi estét!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..