FLYERZ REVIEW

Láttátok már a világ egyik legdrágább karácsonyfáját?

2019120669-2

Minden évben van egy hotel, egy exkluzív márkabolt, vagy egy nagy persztízsű cég, ami felállítja az adott év legdrágább karácsonyfáját. 2019 végén a Kempinski Hotel Bahia látogatói lehetnek azok a szerencsések akik láthatják a jelenlegi legdrágábbat.

Idén karácsonykor a spanyolországi Espetonában látható az a gyémántokkal, drágakövekkel és designer ékszerekkel díszített karácsonyfa, ami jelenleg a legdrágább fenyő címét viseli. A nem mindennapi dekorációt a Kempinski Hotel Bahia halljában járhatják körbe a vendégek – olvasható a CNN cikkében.

Forrás: Kempinski Hotel Bahia

A 15 millió dollárt érő fát Debbie Wingham tervezte és vörös, fehér, rózsaszín, valamin fekete gyémántokkal rakta tele. De hogy még pazarabb legyen a látvány felkerült az ágakra pár Bulgari, Cartier, Van Cleef & Arpels és Chanel ékszer is. A hab a tortán a 3D-s nyomtatóval készült csokipávák, madártollak, strucctojások és parfümös üvegcsék.

Amint már említettük a Kempinski több milliós fenyője egyedi, de nem az első és valószínűleg nem is az utolsó a méregdrága karácsonyfák sorában. 2010-ben Abu-Dhabi állt a topon az Emirates Palace Hotelban található karkötőkkel, nyakláncokkal és órákkal feldíszített fájával, mely 11 millió dolláros értékével még a Guinness világrekordot is felállította. 2016-ban pedig a tokiói Ginza Tanaka ékszerbolt mutatott be egy 4000 méternyi aranyhuzallal átfont fát, mely a becslések szerint 1,8 millió dollárt ért.

Forrás: https://vjm.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .