Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Lebilincselő szerelem

cop-policewoman-colleagues-funny

Volt szerencsénk nemrég röviden beszélgetni Váradi Fanni szexuálpszichológussal. Egy egyre élénkebb jelenségről volt szó, nemrég mi is írtunk arról, hogy sok nő erősen érdeklődik az egyenruhás férfiak iránt. Csillogó jelvények, feszes pólók, az övön himbálódzó bilincs, duzzadó izmok, elszánt tekintetek és azok a szigorú tisztelgések… egyértelműen kijelenthetjük, hogy van valami kifejezetten szexi az egyenruhás férfiakban.

De mégis mi az, ami miatt ennyire vonzónak és erotikusnak tartják őket a nők?

​Az egyenruha miatt? Ahogy vonulnak? A szigorú fegyelem miatt? Az izgalom és veszély miatt, amit nap, mint nap átélnek?

 

A különböző egyenruhák különböző fantáziákat idézhetnek fel, de van bennük egy közös vonás: az egyenruhás férfi, aki teszi a kötelességét és szigorú szabályok

​szerint dolgozik. Ezek a férfiak elfoglaltak, elérhetetlenek és megközelíthetetlenek, vagyis szexuális tabuk. És hát nem mindig arra vágyunk, ami tiltott?

 

De mik a vonzalom konkrét okai?

 

Az egyenruha ezen kívül egy csomó olyan tulajdonságot képvisel, amit a nők archetipikusan, vagyis ősi módon vonzónak találnak. Erő, védelem, hatalom és magabiztosság.

 

A szexualitás a dolog lényege?

Az egyenruha egy sztereotípiát jelképez, ami által a női fantázia részévé válik. Ők a modern világi lovagok fénylő páncélban, akik leküzdenek minden veszélyt és nehézséget, hogy megmentsék a raboskodó királylányt.

Éppen ezért jöttek létre az olyan tematikus társkereső oldalak, mint az egyenruhasok.hu, ahol kifejezetten egyenruhásokkal ismerkedhetnek a hölgyek. ​Az oldalhoz tartozik egy külön Facebook csoport is, illetve saját Instagram oldalt is üzemeltetnek.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..