Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Légy te is profi! – Élményfestés az Alkotásutcában

Screen Shot 2019-05-21 at 15.47.41

Zsúfolt teendők és stresszes hétköznapok nehezítik meg a napjaidat? A Flyerz tud egy remek megoldást! Budapesten az az Alkotás utca olyan szabadidős programot kínál mindenki számára, amely egyszerre megnyugtató és inspiráló. Élményfestés keretein belül olyan tapasztalhatunk, ami egy egészen új világot mutat be nekünk. Mi csak egyet mondhatunk: aki egyszer kipróbálta, az rögtön rászokott!

Te voltál az a gyerek az iskolában, aki még a pálcika embert is a padtársáról másolta? Mindig is ámulattal töltött el, ha egy precízen megfestett képet nézhettél órákig? Akkor, mindenképpen el kell jönnöd az Alkotásutca Kreatív élményfestés programjára! Három teljes órán keresztül profi festő tanárok segítségével festheted meg álmaid képét, amit a végén haza is vihetsz. Jól hangzik, igaz? Nincs hozzá felszerelésed? Semmi gond! Az Alkotásutca ezzel is készül, neked kizárólag magadat kell elhoznod. Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és – a mosógép-kímélés jegyében – kötényt is.

Minden kurzus alkalmával egy meghatározott kép a téma, amit annak a mintájára mindenki maga készít el, saját esztétikai világa, ízlése szerint. Mivel köztudott, hogy minden ember más, ezért az egyéniségnek itt rengeteg helyet adnak, sőt, a segítő szakemberek még biztatják is a festőket, hogy szárnyaljon a fantáziájuk. Hiszen ez a lényeg! A foglalkozáson az egyik instruktor velünk párhuzamosan készíti a képet, így „élőben” kapunk mintát arról, hogyan érdemes felépíteni technikailag a festést. Követhetjük őt, de az eredeti kép alapján mehetünk magunk elképzelése után is, ötvözhetjük is a kettőt, vagy új ötleteket vihetünk saját festményünkbe.

Mindenesetre megkapjuk az alapot és a támogatást ahhoz, hogy utána akár el is rugaszkodhassunk attól, ha kedvünk tartja. Mivel az élményfestések alkalmával egy csapattal együtt dolgozunk párhuzamosan, ezért igazán baráti és kellemes hangulatban tölthetjük el ezt a néhány szabad óránkat. Ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy elengedjük magunkat és foglalkozzunk a saját gondolatainkkal, miközben életünk festményét készítjük el, amit a végén haza is lehet vinni! Legyünk nyitottak és fessük be magunkat az igazi életbe!

Vegyétek igénybe Ti is a 20 % kedvezményt az AUFLYERZ20 kóddal!

Cím: 1061 Budapest, Izabella utca 91/a

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 09:00-17:00

Elérhetőség: +36 70 230 5949

https://www.alkotasutca.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..