Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Lánchíd3
Ismét a legjobb 20 között versenyez a főváros a legjobb európai úticél címért
 
Egy éve a legjobb 10 közé került Budapest a European Best Destination „legjobb európai úti cél” szavazásán, amely már 11. éve mutat utat a világutazóknak.
 
Budapest 2018-ban debütált a versenyen és rögtön a 8. helyet szerezte meg Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve összesen 17 745 szavazattal. Tavaly Wroclaw nyerte el az első helyet.
 A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, mint a magyar főváros turisztikai szervezete, partnereivel szoros együttműködésben hosszú ideje azon dolgozik, hogy Budapest történelmi látnivalóit, virágzó gasztronómiáját, termál vizeit és vibráló kulturális életét minél szélesebb körű utazóközönséggel ismertesse meg.
 
Az pedig, hogy még többen láthassák, milyen élményeket kínál a város, csak rajtunk múlik! A 20 versenyző közé jelölés után, most a közönségszavazás következik!
 
Budapest az Európa Sportfővárosa 2019 címet viseli idén, szerezzünk közösen még egy nívós európai címet a város számára.
 2019. január 15. és február 5. között bárki szavazhat és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is az első helyre kerüljön.
 
Csak egy kattintás az alábbi linken Budapestre:https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2019/
 
A szavazás február 5-ig tart, hetente egyszer lehet egy IP címről szavazni. A legjobb desztinációk egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos social media felületen és utazási portálon – a nyertes úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően.
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..