FLYERZ REVIEW

Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel! – Flyerz Classic

1

A hatalmas sikerrel dübörgő Flyerz Classic bulisorozat folytatódik! A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki  a bizonyos “Aranykorként” emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel, a Studio, a Bed Beach, a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk – 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.


Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! Ezen éjszaka folyamán az “Álomsziget” legendás házigazdái szórakoztatnak, s játszani fogják a legdögösebb zenéket, melyek erre az időszakra emlékeztetnek majd, a lejátszóknál Antonyo, Hamvai P.G., Magonyi L és Dj Free, akik megváltoztatták életünket. Az éjszaka folyamán a karácsonyt is ünnepelni fogjuk, így rengeteg ajándék, meglepetés  vár majd az éjszaka folyamán, a frenetikus hangulatról nem is beszélve!

Ilyen volt a Bed Beach

Mi biztosak vagyunk abban, hogy újra átélheted a 2000-es évek legklasszabb időszakát! 🙂

Esemény:

https://www.facebook.com/events/290956918073200

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .