Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

Leonardo DiCaprio és Robert De Niro közös filmben szerepel

271056-leonardo-dicaprio.1200x630

2021-ben érkezik Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese hatodik közös filmje, a ‘Killers of the Flowers Moon’, amelyről egyre több információt lehet megtudni.

A legfrissebb hírek szerint a filmhez csatlakozik Robert De Niro is, amelyet a SAG Awards-on erősített meg az Oscar-díjas színész. Ennek Scorsese és DiCaprio is nagyon örül, hiszen eddigi közös munkáikat mindig temérdek díj és elismerés követte.

A készülő filmet már most nagyon nagy érdeklődés veszi körül, így az sem kizárt, hogy jövőre megint Leonardo DiCaprio-tól lesz hangos a média. A történet David Grann újságíró 2017-es dokumentumregényének filmadaptációja lesz és egy gyilkosságsorozatot dolgoz fel, amely az 1920-as években történt Oklahomában.

Robert De Niro William Hale, ismert nevén “Big Bill” szerepét kapta meg, aki az amerikai történelem valaha volt legkorruptabb politikusainak egyike volt. Halála után, 1944-ben 1,5 millió dollár készpénzt találtak nála.

A két színész egyébként köztudottan nagyon jó barátságot ápol. Pár hónapja együtt jelentek meg egy étterem megnyitóján, ahol hajnalig buliztak.

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..