Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Léteznek tetoválás trendek?

DSC_4890

Természetesen mindig akadnak népszerű, illetve kevésbé népszerű stílusok, minták a tetoválásban, de nézzük meg egy picit közelebbről ezt a témát. 

Mi jut az ember eszébe a divatról? A kifutók, a magazinok, melyekben az aktuális és a következő évi trendeket vehetjük szemügyre. A divatjamúlt ruhadarabjainkat újakra cseréljük, váltogatjuk, kombináljuk.

A tetoválás viszont egy életre szól! Testünk díszítése ne egy elhamarkodott döntés legyen, mivel nem tudjuk az évszakok váltakozásával együtt alakítani.

Persze, mindenkinek megvan a kép a fejében, amikor besétál a kliens a tetováló szalonba, majd néhány perc lapozgatás után rábök egy általa szépnek vélt mintára a katalógusban; gondolván, ez majd tökéletes lesz neki.

Mivel a tetoválás napjainkban reneszánszát éli, és egyre többen választják az önkifejezés ilyen formáját, sokan esnek abba a hibába, hogy meggondolatlanul varratnak magunkra egy éppen tetsző mintát. Azonban a tetkó örökre szól, így nem árt jól meggondolni mit üttetünk a bőrünk alá. A választott minta jó, ha mély, számunkra fontos üzenetet hordoz magában, ami akár évekkel később is ugyanúgy megállja a helyét. Ugyanis létrehozni sokkal egyszerűbb, mint eltüntetni.

Ha szeretnél tetoválást, de még nem vagy biztos benne, hogy pontosan mit is akarsz, inkább várj vele! Hidd el, a pár hét vagy hónap várakozás sokkal inkább megéri, mintsem hogy később megbánd.

Ha jó szalonba sétálsz be, biztos lehetsz benne, hogy a stílusodnak és személyiségednek megfelelő mintát terveznek neked. Így nem kell attól tartanod, hogy olyan „remekmű” fogja díszíteni a tested, amit nem érzel magadénak.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..