Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Life1 – Egy életed van: éld egészségesen és eddz rendszeresen!

Nyugati4

A Corvin sétánnyal együtt nyílt meg 2011 elején Budapest egyik legsokoldalúbb edzőkomplexuma, a Life1 Corvin Wellness. Már a neve is mutatja, itt bizony víz nem csak a tusolóban található, izzadtság pedig nem kizárólag edzés közben keletkezik.

A 3000 négyzetméteres klubban rengeteg kardio- és kondigépen edzhetünk szellős, inspiráló környezetben, és közel 40 féle óratípus közül is választhatunk magunknak tetszőt. Szakképzett személyi edzők az elérni kívánt cél és az adott fizikai állapot figyelembevételével állítanak össze személyre szabott edzésterveket. Mielőtt belevágnánk az edzésprogramba, a választott személyi edző ingyenesen konzultál velünk, hogy megismerje egészségügyi állapotunkat, edzéstörténetünket. Az edzésprogram elkezdése előtt funkcionális mozgásminta szűrés, testtartás elemzés és állapotfelmérés segíti az edzés teljes testre szabását.

Ha átmegyünk a wellness részlegre akkor akár úszhatunk is a 23 méteres medencében! Itt természetesen vízi órákat is tartanak, de van még itt kétféle szauna és egy gőzkabin, pezsgőfürdő és szolárium is. Az öltözők melletti infraszauna  pedig egy sima napijeggyel is látogatható.

Szépészeti szolgáltatások garmadáját is igénybe vehetjük a szoláriumtól a fodrászig, de a masszázs sem hiányzik a repertoárból, valamint kuriózumként egy fotóstúdió is megtalálható a többszintes központban.

2015 végén nyílt meg a Life1 Nyugati Fitness, a Skála Metró épületében. Szolgáltatásait tekintve nevezhetjük akár kistestvérnek is, de minőségben nem adták alább a tulajdonosok. Óriási területen edzhetünk kardio- és erősítőgépekkel, négy különteremben látogathatjuk a csoportos órákat, de funkcionális részleg is helyet kapott az alsó szinten. Mindezt panorámával a nyüzsgő Nyugati térre és a pályaudvarra. Sőt, ha az időjárás lehetővé teszi, az óriási teraszon is terhelhetjük izmainkat.

A Life1 kluboknak nem csak a megközelítése kényelmes: az órákra online is be lehet jelentkezni, két szusszanás között pedig az ingyenes wifit is használhatjuk. All in bérlettel a Life1 klubok átjárhatóak, így akár minden nap mindkét klubban edzhetünk egy-egy alkalommal.

Life1 Corvin Wellness: 1082 Futó utca 48-50.

Nyitva tartás: H-P 6-22, Sz-V 8-20

Elérhetőség: 06 70 331 3133

Life1 Nyugati Fitness: 1066 Nyugati tér 1-2.

Nyitva tartás: H-P 6-23, Sz-V 8-20

Elérhetőség: 06 70 331 6607

Web: https://life1.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..