Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRANIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Magdalena újra a budapesti szabad ég alatt

Magdalena cover

A méltán híres Diynami Music egyetlen női arca visszatér Budapestre egy csillagok alatti éjszakára.

Klub promóterből zseniális női előadó, aki testvére árnyékából kilépve ma már egyedül hódítja meg a világot. Szépsége és az általa közvetített zenék vetekszenek egymással, miközben a mindenkori közönség eufórikus hullámzásban élvezi ki a jelenlétét.

Magdalena hosszú éveken keresztül maradt a háttérben, hogy a Diynamic Music illetősége alá tartozó hamburgi EGO klubot menedzselje, és eközben kitanulja a szakma minden egyes fázisát. Teljes nevén Magdalena Solomun-ként ismerjük, ami egyértelműsíti a testvér szerepét, aki egyben a Diynamic kiadó feje és az egyik legaktuálisabb undergound elektronikus zenei fellépő.

Hősnőnk viszont mindent megtett már pályája elejétől, hogy ne az árnyékban sétálgasson, hanem saját ragyogását teljesítse ki. Ennek köszönhetően már olyan fesztiválok nélkülözhetetlen fellépője, mint a Tomorrowland, az ADE, az Off-Week és gyakran kap meghívást a Boiler Room, a Cercle, vagy a Mixmag műsoraiba, miközben az elmúlt évben produceri szárnyait is szépen bontogatja.

Ez a kivételes női tehetség már harmadik alkalommal érkezik Budapestre, hogy megszakítva ibizai rezidenciáját hazánkban is belevillanjon egy éjszaka erejéig az elektronikus zenei térbe.

A helyszín a Track Terrace szabadtéri közege lesz, ahol a Prime FM és Deep House Budapest csapatok látják vendégül.

Az augusztus 11., szombati eseményre jegyek már kaphatók elővételben!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..