GASZTRO

Magyar ízek húsvétkor is – tankolj fel sonkából, tojásból és minden jóból a Húsvéti vásáron!

easter-2166913_1280_Fotor

A hétvégén igazi gasztro-dömpinggel készülnek a magyar hagyományos ízvilágot kedvelő gourmet-lelkűeknek és bárkinek, aki érdeklődik a gasztronómia iránt. Nem először, de egyre nagyobb sikerrel kerül megrendezésre a Magyar ízek – Húsvéti vásár, most a Várkert Bazárban.

A Magyar Ízek egy olyan vállalkozás, ahol az őszinte hit és a lelkesedés a gasztronómia és a marketing területén szerzett több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal találkozik.

A 2010-ben alapított cég küldetése, hogy a tradicionális magyar élelmiszereket újra a mindennapjaink részévé tegyék – azok visszakerülhessenek a boltok és kamráink polcaira, majd arra a helyre, ahol ezek a termékek beteljesíthetik végső hivatásukat: az étkezőasztalra, a mi tányérjainkra.

A Magyar Ízek igyekszik egészen a hagyományok gyökeréig visszanyúlni, a régi tudást újrahasznosítani és segíteni abban, hogy mi újra felfedezhessük a hamisítatlan Kézműves Magyar Ízeket. Ennek érdekében már számos rendezvényt szerveztek: Karácsonyi vásárt, Magyar Ízek Bálját, Márton napi libavásárt, Hungarikum hétvégét és az I. Borfesztiválkát is.

A húsvétra való ráhangolódás érdekében pedig a hétvégén elmehetünk az immár 12. alkalommal megrendezett Magyar Ízek Húsvéti Vásárra, a Várkert Bazárba. A közelgő ünnep jegyében több mint 100 kézműves kis- és őstermelő termékeivel lesz alkalmuk az érdeklődőknek megismerkedni.

A gasztronómiai vásár keretében minőségi hazai termékek közül válogathatunk, hogy azok ízük teljes magyarságában kerülhessenek a húsvéti családi asztalra. Ezen kívül színes programokkal, főzőshow-val  készülnek a szervezők.

Lesz itt Gasztro DJ, gyermekprogramok, óriás sült sonka felvágás, húsvéti főzési tanácsok, húsvéti témában kiállítók (kosárfonó, tojásdíszítő, stb.), és minden, mi szem-szájnak ingere. Mindez egy olyan környezetben és olyan mesés panorámával, mely önmagában is megérné a látogatást egy szép tavaszi hétvégén, nem hogy így, terülj-terülj asztalkámmal! 🙂

Tehát csak egy kérdésünk van: hol lesztek ezen a hétvégén?

További információk a Magyar Ízek Húsvéti Vásárról itt.

A Húsvéti Vásár időpontja: 2017. április 8-9., szombat-vasárnap

Helyszíne: Várkert Bazár, 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Belépő: 1000 Ft – melyet teljes egészében levásárolhatsz!

Borítókép forrása: itt.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .