Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Magyar siker a Red Bull Air Race-en!

Pete_McLeod

Az imák meghallgattatásra találtak az égieknél, és igazi versenyidőt hozott a mai nap a Red Bull Air Race budapesti fordulóján. A látványos viadal időmérő edzésének Challenger kategóriájában a magyar színekben induló Daniel Genevey volt a leggyorsabb, míg a profik között Pete McLeod aratott. Érdekes volt látni Matthias Dolderer gyengélkedését, a széria világbajnoka csupán a 14. helyre kvalifikált.

Nyögvenyelősen indult, bomba nap lett. Így összegezhetnénk a világ legjobb pilótáit felvonultató Air Race sorozat szombati produkcióját. A látványos csatákra és a motorzajra már kora délutántól hömpölygött a tömeg, a Master Class kategória küzdelmeire pedig valóságos karneválhangulat uralkodott a rakparton. A műrepülés Forma-1-ét holnap újból láthatjuk, immáron az extra izgalmakat tartogató futamok következnek.

Genevey Dániel hasítja az eget

A zárónapon megannyi kiegészítőprogram várja az aktív kikapcsolódást választókat, de azok se keseredjenek el, akiket zavar a hang(zavar) – Ezt már féllábon is kibírjátok! Egy szó, mint száz: A Red Bull Air Race-t lehet szeretni (mint mi), lehet utálni, azonban elvitatni semmiképp nem érdemes! 😉

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..