Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Mai matek: DJ + brutál jó hang = Goldsound

20180310-goldsound_felepos_plus_hoplogo_2

Manapság ritka, mint a fehér holló, ha valaki DJ- ként vagy producerként egyéb szuperképességekkel is rendelkezik. Mit szólnátok, ha mi azt mondanánk, mindez létezik és úgy hívják Goldsound, aki nem csak teltházas bulijairól híres, hanem libabőrt okozó énekhangjáról is?

Flyerz Nightshift: 8 éve már, hogy a Wonderful World- del úgy igazán a köztudatba robbantál. Mi történt veled azóta?

Goldsound: (nevet) Hogyha én ezt elmesélném, itt ülnénk reggelig! De kérdésedre válaszolva: szerencsére azóta rengeteg felkérésnek tettem eleget mind országszerte, mind külföldön (Szlovákia, Ausztria, Németország, Anglia, Svájc, Hollandia, valamint most várom a visszajelzést egy Costa Rica-i fellépésre). Szerencsére több, nagyobb hazai és külföldi előadóval is sikerült együtt dolgozni és egy line up-ban fellépni. Azóta is nap mint nap dolgozom a saját szerzeményeken, készítem a dalaimat vagy éppen remixeket írok.

Azóta a Wonderful World-ön kívül szerencsére számos slágert tudhatok még magam mögött: Fresh, Dancin, Ameno, Álomszép csak hogy egy párat említsek. 4.éve a Coronita brandet erősítem és mai napig hálás vagyok azért, hogy azóta a hobbim lehet a munkám.

Flyerz Nightshift: Coronita DJ- ként országosan is rengeteg fellépésed van. Mi a különbség a budapesti és a vidéki fellépéseid között?

Goldsound: Igazából nem szeretek különbséget tenni a fellépések között, mindegyikre ugyanúgy készülök és próbálom a 100%-ot nyújtani.

 

Flyerz Nightshift: Nincs olyan ember, aki ne cserélne valakivel, akár csak egy napra. Ha lenne lehetőséged egy napra egy másik DJ bőrébe bújni, ki lenne az és miért?

Goldsound: Én szeretek a saját bőrömben lenni (nevet), de szívesen lennék egy olyan DJ helyében, aki a világ nagy fesztiváljait is megjárta már. Mondjuk ez a nap lehetne az a nap, amikor épp a Tomorrow Land-en zenél. 🙂

 

Flyerz Nightshift: Mit gondolsz, mit fogsz csinálni 10 év múlva?

Goldsound: Jelenleg gőzerővel készülök a júniusi esküvőmre, szóval a családalapítás mellett nagyon rémelem, hogy ugyanezt, mint amit idáig is: a DJ pult mögött szórakoztatni a közönséget! 🙂

Flyerz Nightshift: A most szombati buli igazán különleges, hiszen a Te születésnapodat is ünnepeljük. Mivel készülsz erre az estére?

Goldsound: Igyekeztem úgy szervezni ezt az estét,hogy a szívemhez és a munkásságomhoz is közelálló személyeket hívtam meg magam mellé a pultba,akikkel színesebbé és még egyedülállóbbá tehetem majd a bulit: Matula,Zareh Kan,Mnmlbros,Miamisoul, és a gyönyörű Voksán Virág szettjeivel fogjuk közösen elkápráztatni a közönséget. Nem titok, hogy olyan dalok is felcsendülnek majd, amiket a közönség már jól ismer és szeret, de az este folyamán egy különleges live show-val is készülök a közönségnek, ugyanis többször fogok kiállni a színpadra egy mikrofonnal a kezemben énekelni. Ha ez nem lenne elég, különleges díszlettel és a VIP vendégeknek ajándék csomaggal is készülök, ami az apróságok mellett egy exkluzív CD-t is tartalmaz Goldsound- my life címmel, ami 11 db saját tracket tartalmaz. Szóval most szombaton várunk mindenkit szeretettel a Rióban egy hatalmas Goldsound Birthday Partyra !! 🙂

Esemény: https://www.facebook.com/events/2011064795832085/

Mi ott leszünk! 🙂

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..