Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

MAMI Kupa és Supermoto a Kakucs Ringen – Tomracing dobogós reményekkel!

Balu

Hétvégén folytatódik a MAMI Kupa, melyben Surányi Zoltán, Surányi Balázs, Aszalós Ádám és Hartmann Ferenc révén a Tomracing Motorsport is érdekelt. Az előző fordulókban szép sikereket értek el a fiúk, és a Kakucs Ringre sem érkeznek feltartott kézzel!

Surányi Zoltánék még alig pakoltak össze Kakucson, máris fordulhatnak vissza. Persze mindezt remek szájízzel teszik, hiszen a hétvége szép emlékei még tevékenyen élnek bennük:

„Jó érzés ide visszatérni, szeretem ezt a pályát. Természetesen az előző hétvége után a jó szereplés a cél, de ezúttal nem lesz egyszerű dolgom. A Scooterek között nagy mezőny lesz, harminc feletti nevezőről tudok, köztük számos remek külföldi versenyző is található a listán. Úgy gondolom, ha nem fog hátráltatni technikai probléma, és a szerencse sem pártol el tőlem, akkor a pódium reális elvárás lehet. Mindent megteszek érte!”

A Zolival egy kategóriában szereplő Aszalós Ádám az elmúlt versenyek alkalmával kisebb húzódást szenvedett, amit a rendelkezésre álló idő alatt igyekezett kikúrálni:

„Sajnos motorra nem tudtam ülni a kakucsi hétvége előtt, köszönhetően az összeszedett sérülésemnek. A fizikai edzésmunkát is hanyagolnom kellett, helyette a gyógytorna és masszázs jelentette a futamra való felkészülést. Szerintem rendben leszek, és mentálisan kiélezetten várom, hogy nyeregbe pattanhassak. Most is a győzelem lesz a cél, minden versenyen igyekszem elsőként meglátni a kockás zászlót!”

Ezúttal Surányi Balázs is a robogós mezőnyt erősíti majd, a fiatal tehetségnek jó alkalom lesz ez a gyakorlásra:

„A nagy létszámból adódóan számos lehetőség nyílik majd a helyezkedés, a kigyorsítások, és az előzések gyakorlására. Balázs egy kisebb teljesítményű motorral áll majd rajthoz, ennek ellenére okozhat meglepetéseket a versenytársaknak. A kis testsúlyával és ügyességével képes ellensúlyozni az alacsonyabb köbcentit, ezt már a legutóbb is bizonyította. Bízom benne, hogy ennek most folytatása következik!” – mondta el Surányi Zoltán.

Hartmann Ferenc kényelmes pozícióból várhatja a futamokat, ennek ellenére esze ágában sincs hátradőlni az S2 osztály listavezetőjének:

„Az elmúlt versenyen történt bukásom után jól vagyok, a motor is rendben, minden megfelelően fel van készítve a következő futamokra. Múlthéten már volt szerencsém kipróbálni Kakucson a jobb irányba mutató nyomvonalat, ezen megyünk majd a hétvégén. Emellett pihentem és edzettem is, sokat nyújtottam és kerékpároztam. Fizikálisan, mentálisan, valamint technikailag is készen állok, és már nagyon várom a versenyeket. Bízom benne, hogy lesz okunk az örömre!”

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..