Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
MotorsportSPORT

MAMS Tereprali iskola a II. Dagonya Extrém Fesztiválom

Exfeszt

Az MNASZ/MAMS I.O.B.C tereprali sorozata jelenleg még a nyári vakációját tölti, ám az off road szerelmesei így sem maradnak por, sár és benzingőz nélkül. Hamarosan indul Magyarország egyik legnagyobb rendezvénye, ahol a MAMS TR szakága is képviselteti magát. A Béren rendezendő Dagonya Extrém Fesztiválon a szakág tereprali iskolát tart, így a többnapos esemény során minden érdeklődő közel kerülhet a sportághoz.

A fesztivál már csütörtöktől kezdetét veszi, a számos tematikus off road program mellett zenei fellépők, és családi mulatság is emeli majd a fesztivál színvonalát. A tereprali iránt érdeklődőknek a pénteki és a szombati napot érdemes megcélozni, ugyanis ekkor népesül majd be a MAMS által életre hívott és nagy népszerűségnek örvendő tereprali iskola, amelyen profi versenyzők segítségével, egészen az alapoktól enged betekintést a TR versenyzés világába:

„4-5 darab side by side járművel fogunk felvonulni, és igyekezni fogunk minden kérdést megválaszolni, és a kedves érdeklődőket beavatni a tereprali szépségeibe. Pénteken és szombaton 11 h-tól kezdődik az iskola, az oktatás végeztével pedig bemutatót tartunk, ahol saját versenygéppel szabadfoglalkozás keretében kipróbálhatóak lesznek az elhangzottak. Személy szerint úgy gondolom, hogy a Dagonya Extrém Fesztivál egy remek lehetőség széles körben megmutatni magunkat, a tevékenységünket, és új versenyzőket, rajongókat toborozni a szakágnak. A már nálunk szereplő pilóták és navigátorok figyelmét is szeretném felhívni erre az eseményre: motorosok, quadosok, buggysok, gyertek el Bérre, érezzük jól magunkat együtt, népszerűsítsük közösen szeretett sportágunkat!” – tolmácsolta érzéseit Garamvölgyi Zoltán szakágvezető.

A tereprali iskola iránt érdeklő régi és új versenyzők az alábbi email címen jelezhetik részvételüket, és kérhetnek további információkat a szervezőktől: mams.tereprali@gmail.com

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..