Pawbo_Munch_ls

A Pawbo márka, amely egyébként az Acer tulajdonában van, bemutatott három új terméket, a Pawbo iPuppyGo-t, ami egy pillekönnyűnyomkövető, mellyel folyamatosan figyelemmel kísérhetjük kedvencünk aktivitását és erőnléti állapotát, a Pawbo WagTag-et, amely egy felhőhöz kapcsolt nyomkövető nyakörv, ami megfigyeli hollétüket, pontos helyzetmeghatározásra képes, valamint vizsgálja a környezetüket, a Pawbo Munch-ot, amely egy okos jutalomfalat-adagoló. Ez az eszköz a Pawbo+ segítségével lehetővé teszi, hogy az állattulajdonosok kapcsolatba léphessenek kedvencükkel a távolból, amikor nem tartózkodnak épp otthon.

 

A Pawbo PuppyGo aktivitást figyelő nyomkövető, a háziállat mozgási szintjeit, alvási szokásait, hangulatindexét és egészségi állapotát figyeli. Egy okostelefonra telepíthető appon keresztül megkaphatjuk az általános információkat kedvencünkről, de más háziállat-tulajdonosokkal is kommunikálhatunk a közösségen belül. A pehelykönnyű eszköz öt színben érhető el, mindössze 35 mm átmérőjű, tehát diszkréten rögzíthető az állat nyakörvére.

  

A Pawbo WagTag több hibrid pozicionáló technológiát hív segítségül, mint például a GPS-t, AGPS-t, Wi-Fi-t, vagy épp a 3G-t. A Pawbo WagTag minden esetben megmutatja a gazdinak, pontosan merre is van a kutya, akár bel-, akár kültéren. A WagTag-et pár napos használat után kell csak tölteni, köszönhetően az innovatív technológiának. A Geo-fencing lehetővé teszi, hogy létrehozhasson biztonsági zónákat, és értesítést kapjon, ha a kutya belépett egy ilyenbe, vagy épp elhagyta a helyet. Mindezek mellett egyedi ugatás-vizsgálóval is rendelkezik: ez az opció értesítést küld a gazdinak, ha folyamatos ugatás észlelhető, és bekapcsolódik a hangrögzítés: így a tulajdonos hallja, mi zajlik a helyszínen konkrétan.

 

A Pawbo Munch egy okos jutalomfalat-adagoló, amely távirányítóval működik, de arra is van lehetőség, hogy okostelefonos applikációval használjuk. A Pawbo Life app kapcsolódik a Pawbo+ interaktív állatkamerához, így máris megtörténik az összeköttetés a távolból. A Pawbo Life-be a legtöbb jutalomfalatot behelyezhetjük, azonban vásárlás előtt a méretet célszerű ellenőrizni. A Pawbo Munch-hoz egy különleges nyerőgép-szerű játék is tartozik, amelyben a kedvenceket megjutalmazzák különféle falatokkal.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .