FLYERZ REVIEW

Már nem kell sokat várni: bejelentették, mikor jön a You 2. évada

266456-you.1200x630

Még kevesebbet kell várnunk a You legújabb epizódjáig, mint azt eddig hittük!

Amikor elkészült Penn Badgley legújabb sorozata, talán senki sem számított arra, hogy ekkora siker lesz belőle. Azonban a You, főszerepben egy pszichopata sráccal, megannyi fordulattal és izgalmas jelenettel, mégis hatalmas népszerűségnek örvendett a rajongók körében. Olyannyira, hogy heteken át mindenki arról beszélt, milyen élethűen hozta Penn a karaktert, sőt, egyesek még zaklatni is kezdték őt. A színész ezzel kapcsolatban maga is megszólalt.

A második évad ezt követően garantált volt, pláne, hogy a legutolsó epizód teljesen eltért a könyvtől, amelyen amúgy a sztori alapszik, és hatalmas fordulattal zárta le a sorozatot. Eddig nem árulták el a készítők, mikor tér végre vissza a You a képernyőre, de tegnap végre kiderült:

december 26-án megérkezik a Netflixre a sorozat folytatása!

Természetesen Joe visszatér, és megpróbál új életet kezdeni, ezért maga mögött hagyja New Yorkot. Helyette Los Angelesbe költözik, hogy elmeneküljön sötét múltja elől, miközben egy új szerelem köszönt az életébe Love személyében (bizony, komolyan ez lesz a csaj neve!). Előle próbálja eltitkolni azt, hogy mit tett korábban, de azért ez nem lesz olyan egyszerű, pláne, hogy Joe felett ezúttal is átveszi majd az uralmat a féltékenység és a megszállottság.

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .