Névtelen terv

Marosfalvi Laci igazi egyéniség. Ezt hűen tükrözi a Marosfalvi Hair design-ja (láttál már szalonban fürdőkádat és benne zöldellő növényeket dekorációként, vagy az év végi ünnepek közeledtével díszekkel teleaggatott karácsonyfát a mennyezetről lefelé lógni?) és Laci öltözködési stílusa is (ezt is érdemes élőben szemrevételezni!). Régóta szerettük volna kifaggatni sikerének titkáról és arról, hogyan kapcsolódik össze a Marosfalvi Hair és az elektronikus zene… mit kapcsolódik? – Egyenesen szimbiózisban él a kettő! Jöjjenek a részletek: aki még nem ismerné, a Flyerz büszkén mutatja be Marosfalvi Lászlót, a város legextrémebb és egyben egyik legjobb fodrászát!

Marosfalvi Laci igazi egyéniség – van még kérdés?

Mikor döntötted el, hogy fodrász leszel?

14 éves koromban választottam a szakmámat szüleim javaslatára (nem unszolására!) és úgy sejtem bejött a választás. 🙂

Miben különbözik a Marosfalvi Hair a város többi szalonjától?

Igyekszünk  egy picit mindent máshonnan vagy lazábban megközelíteni. Különösen figyelek arra, hogy a szalonoknak ne legyen minimál, vagy “patika” feeling-je. Engem is, és más helyeken látva a vendégeket is feszélyezi ez és az ehhez tartozó feszült, halk zene és vigyázzban állás. Így hát nálunk a zene sem halk… 🙂

A Marosfalvi Hair-nél a fodrászok is a brand részei!

Mik a céljaid, amit még mindenképp el szeretnél érni a szakmában?

Ezért is imádom a szakmám; mert rengeteg a lehetőség. Például belekóstoltam a kereskedésbe, foglalkozunk oktatással, bemutatókat szervezünk, fotózásokra készítünk frizurákat. De bulikat is szervezünk ahol rendbe rakjuk a vendégek haját, fesztiválokra települünk ki mobil fodrászatunkkal, a következő és egyben a legnagyobb falat amire készülünk, az pedig egy igazán komoly fodrász akadémia ‘felépítése’.

Aki ismer tudja, hogy nagyon szereted az elektronikus zenét és DJ-ként is simán megállod a helyed. Hallhatunk esetleg játszani valamikor?

Nem szeretem… Imádom! 🙂 A zene is végigkísérte az életem, egészen 14 éves koromtól. Mint említettem, elindult tavaly egy partisorozatunk Peter Makto és csapata, a True Sounds – nem kis – segítségével. ‘Marosfalvi Room’ néven ott szoktam nyitás előtt magamat szórakoztatni 🙂 … úgyhogy ha valaki előbb jön és bekopogtat, az hallhat! 🙂

Ahogy a mester dolgozik… 🙂

Szerinted mitől lesz valaki jó fodrász?

Ha lát, hall, igyekszik, követi az új dolgokat, folyamatosan tanul és alázatos.

Mit mondasz azoknak a nőknek, akik egy olyan frizurát kérnek, ami kifejezetten előnytelenül állna nekik?

Nagyon finoman jelzem ezt és próbálom ‘rábeszélni’ valami másra, de azt hiszem ez a szakmánk egyik legnehezebb része…

Fáj-e a szíved, amikor sok-sok év munkájával megnövesztett hajnál a vendég kérése az, vágd neki rövidre? Utasítottál már el ilyet?

Ezért sosem fáj!  🙂  És sosem utasítottam el, pont ezt hangsúlyozom mindenkinek, hogy ez a legcsodálatosabb dolog: sosem végleges, mindig lehet újabb, hosszabb, rövidebb!

Laza extremitás mesterfokon – Marosfalvi Hair

Régóta összeszokott fodrász csapattal dolgozol. Hogy lehet mégis bekerülni hozzád kollégaként?

Az első nagy szalon nyitása óta az induló gárda nem sokat változott, de mivel azóta folyamatosan bővülünk, így egyre több új fodrászunk van. Igazából jelentkezni kell, anélkül nehezen futnak össze útjaink. Mi most már folyamatosan keressük és válogatjuk az új kollégákat és ezért szeretnénk az iskolát is létrehozni; hogy az első pillanattól mi nevelhessük ki őket.

Magánemberként figyeled az utcán sétálók frizuráját és érzel esetleg késztetést arra, hogy fejben alakíts rajtuk?

Mivel reggel korán indulok és este későn megyek haza, így nem találkozom sokat emberekkel de a TV-ben, filmekben mindig figyelem és alakítgatom a hajukat.

Marosfalvi Lacira a legnagyobb rosszindulattal sem mondhatja senki, hogy átlagos személyiség!

Mi a kedvenc mostani hajtrended?

Húúúú… Én már jó pár éve nem is tudom igazán meghatározni az adott év trendjét, szerintem ez már nagyon összemosódott, de én még mindig szeretem az ombre-t, a balayage-t, a pasztell színeket nagyon, pláne ha többfélét használhatunk egyszerre. De szeretem vágni a rövid és a hosszú frizurákat is.

Szerinted összességében igényesek vagyunk a hajunkra?

Amennyire én látom, az utóbbi években határozottan fejlődik az igény. Aminek külön örülök, az a férfiak egyre növekvő igénye és igényessége. Ez látható az ápoló termékek vásárlásánál is; hogy már nem a barátnők, feleségek vásárolnak a párjuknak, hanem egyre többen vásárolnak maguknak és fiú gyermeküknek is.

 

Marosfalvi Hair:
Cím: Perc utca 6., Budapest, III. kerület
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 08:00 – 20:00, Szombat – Vasárnap ZÁRVA
Elérhetőség: +36 1 951 8739

Marosfalvi Hair 02 Hair & Beauty Store:
Cím: Visegrádi utca 11., Budapest, XIII. kerület
Elérhetőség: +36 1 308 5409

Marosfalvi Hair 03 Hair & Massage:
Cím: Akácfa utca 13., Budapest, VII. kerület
Elérhetőség: +36 1 615 8455

WEB
Facebook
Instagram

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin szeptember-októberi számában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .