EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Második alkalommal kerül megrendezésre a világ egyik legnevesebb sminkversenye Magyarországon

nyx face awards

A tavalyi sikerélmény után, idén is megrendezésre került a NYX Face Award sminkverseny. Idén a múlt évhez képest rengeteg új arcot ismerhettünk meg, hiszen több, mint százhatvan jelentkező küldte be pályamunkáját az első fordulóra. Akadnak jobbak, kevésbé jobbak, de szinte az összes jelentkező rendkívül kreatívan oldotta meg a jelentkezést. Némely videó egy egész történetet foglal magába. Természetesen ezt a szériát is végig követem, már csak azért is mert néhány kedvenc youtuberem is részt vesz rajta. Ám érdemes megnézni a kevésbé neves jelentkezőket is. Természetesen nekem is van néhány kedvencem, ezért most megmutatok párat, akik szerintem nagyon szép és lehetőségekkel teljes jelenkezést mutattak be.

RinaUnnie

Egy youtube csatornája is van, bár nem sminkes témában készít videókat. Egy óceánisten sminkkel mutatkozik meg a nagyközönségnek, szerintem sikeresen. Nagyon tetszik a videó látványvilága és a smink is nagyon kreatív.

Melani Me

Halld meg a Föld szavát című munkája rendkívül kreatív. Környezetvédelem témában készült, mert nagyon fontosnak tartja ezt a témát, és érdemesnek tartotta feldolgozni. Ajánlom megnézését a jelentkező videójának, hiszen mindent elmond róla.

Csizmadia Gabriella

Gabit már youtuberól ismerhetjük, de még engem is meglepett a beküldött sminkvideója. Nagyon szépen elkészített Ellera, a galaxis védője névre hallgató mondhatni arcfestése, rendkívül szép és látványos lett.

Csaba Mészáros

Talán az összes közül ez a kedvencem. Már régebb óta követem Csaba munkásságát instagramon, és tudni lehetett, hogy ezen a versenyen is megmutatja tehetségét. Az Óceán Ura néven találhatjátok meg a versenyre készült sminkvideóját.

Aleesia Világa

Még egy nagy kedvencem. Két különleges sminkkel készült, ráadásul a Hold témát dolgozza fel. Hold és Vérhold sminket láthatunk tőle egy remek videóban prezentálva.

e-Ditke

Egy érdekes témát boncolgatva jelentkezett a versenyre. A rasszizmus, a bőrszín általi megbélyegzést dolgozza fel. Maga a smink is remekül lett elkészítve és egy kis otthoni maszkolást is csempészett az egészbe.

Réka Szabó

Az ijesztőbb vonalat megragadva alkotta meg a Paranormál témában készült sminkjét. Kontaktlencsével megspékelve az egészet. Igényes és igéretes munkának tűnik.

https://www.youtube.com/watch?v=aOHMd6HJ_5s&t=129s

Gina Paal

Egy aranyos vonalbeli smink is a kedvenceim közé került. Ki ne ismerné a Kis herceg és a róka című könyvet? Ezzel a koncepcióval jelentkezik a versenyre. Nagyon aprólékos és igényes munka.

Barbara Sipka

Imádom Barbi összes sminkvideóját, és nem meglepve konstaláltam, hogy erre a versenyre is jelentkezett, ráadásul egy nagyon ötletes munkával. Könnyező angyal címmel, megspékelve foszforeszkáló termékekkel.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .