lehuto1

Nem hinném, hogy van sörös, aki az elmúlt 3 év alatt ne tette volna tiszteletét a Léhűtőben, de azt is tudjátok, milyen jó kajákkal várnak minket a srácok?

Frissen nyitották meg mediterrán tapas-bárjukat, melyben a spanyol sonkától és baszk kolbásztól, a szardínián és csevapon át a garnéláig és hátszínig minden, amit kapunk első osztályú és nem csak a nevében hordozza a spanyol tapas hagyományt, hanem stílusában is. Itt minden, amit András, a horvátországi és spanyol konyhai múlt után hazaköltözött szakács kiad a keze körül, az izgalmas, erős ízekről szól, ezektől az ételektől fel lehet pörögni!

lehuto

Nem holmi fine diningról vagy eseti fesztiválkajákról beszélünk itt – ízek, stílus, pörgés, rock’n’roll és tunkolás! Igen: tunkolás – ezeknek a tapasoknak – pl. a garnélának – olyan szósza van, hogy azt kitunkolni a bagettel: van akkora kéj, mint a rákhúst ropogtatni.

Emellett pedig ne felejtsük, hogy a Léhűtőről nem csak viccből mondják, hogy egész évben Főzdefeszt. A felhozatal igen komoly, ami a kisüzemi söröket illeti: konkrétan 11 féle sört csapolnak – a Facebookon érdemes csekkolni hogy mi van épp csapon – és közel 60 féle hazai és import sört kínálnak üvegben megvételre, majd helyben elfogyasztásra.

lehuto2

Forrás: folyekonykenyér.blog

Látogassátok meg őket a Street Food Éjszakáján (2016. december 8.), ezen a napon ugyanis minden ételre 20%, míg minden italra 10% kedvezmény jár 18:00-tól egészen zárásig!

streetfoodcover

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .