Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Megfelelő összecsukható sátor kiválasztása

15637734087

A piacon sok kereskedő kínál összecsukható sátrakat. A legtöbb esetben viszonteladókról van szó, akik külföldön megvásárolják a sátrakat, és túlzott áron adják el az ügyfeleknek. A márka fontos tényező a sátor megvásárlásánál. A márkás termékek minősége nagyban különbözik az olcsó utánzatoktól. Bemutatjuk a BRIMO sátrakat. 

Íme tíz ok, amelyek meggyőzik Önt, hogy a Brimo márkát válassza.

BRIMO sátor előnyei

1 / Vásárláskor az első fontos tényző a sátor ára és minősége. Minden egyes árkategóriában a legmagasabb osztályú és páratlan termékminőséget kínáljuk Önnek. Az ügyfelek öt modell közül választhatnak, különböző árkategóriában és méretben.

2 / Második a márka. Ahogyan már bevezetésben említettük, a márkás termék minőség szempontjából összehasonlíthatatlan a nem márkás termékkel. A BRIMO kerti pavilon sátor többféle felhasználási lehetőséget kínál.

3 / Egyben, gyártók és kereskedők vagyunk. A konkurens kereskedők nem büszkélkedhetnek ezzel az előnnyel. Ismerjük a sátrainkat, minden évben előrehaladunk és fejlődünk. Számunkra nagyon fontos az ügyfeleink elégedettsége.

4 / A sátrakat professzionális célokra lehet felhasználni, mint például kiállítások, piacok, promóciós sátrak, teraszok fedése az éttermekben stb. A kertben is használhatják. Szervezzen találkozót barátaival vagy kerti ünnepséget. Használhatja tetőfedésként a medence vagy a homokozó fölött.

5 / A sátor elrendezése nem vesz igénybe több mint 2 percet. A kifinomult ollós felépítésnek köszönhetően, nem lesz szüksége szerszámokra a sátor felépítésekor. Egyszerűen húzza szét a szerkezetet a használati utasítás szerint egy megfelelő helyen, és rögzítse a ponyvákat a vázra tépőzárak segítségével.

 6 / A sátorcsomagolás három teli oldalfalat, sátorszerkezetet, rögzítő cövekeket és védőtokot tartalmaz. Három teli odlafallal, amelyeket külön-külön is használhat, kellemes teret hoz létre a sátorban. A sátor teljesen bezárható a negyedik oldalfal segítségével. A negyedik falat főleg kiállítók vagy kiskereskedők használják a vásárokon és kiállításokon.

7/ Fogyasztó számára a 5 év garancia adunk. Az első két évben a szerkezet károsodása esetén ingyenesen kínálunk vásárlóinknak pótalkatrészeket. A sérült alkatrész cseréje egyszerű, mivel a kötések csavarozottak.

8 / Az összecsukható sátrak ponyvái vízhatlanok. A sűrűn szőtt poliészter vászon PVC bevonattal megvédi Önt eső esetében. A sátrak ellenállnak a szélnek is, ha megfelelő rögzítésnél 70 km / ó szélsebességig.

9 / Az egyszerű kezelés lehetővé teszi a sátor bárhol és bármikor történő használatát. Összecsukott állapotban, kényelmesen szállítható személygépkocsiban. Javasoljuk, hogy a tetőponyvát külön szállítsák.

10 / Ajánlatunkban a 2×2-től 4x8m-ig terjedő sátorméret közül választhat. Nyolc szín áll rendelkezésre.

 

Természetesen több előnyük is van, gyors kézbesítés a címre, egyszerű karbantartás. Ez volt az alapvető 10, amelyeknek köszönhetően megkönnyíthetjük a kiválasztást. Látogasson el a www.brimo.eu weboldalra és ismerje meg termékkínálatunkat.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..