Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFT

Megjelent a yesyes zenekar első magyar videoklipje!

unnamed-4-40-e1497582223120

Megjelent a yesyes zenekar első magyar videoklipje! Életigenlés, fiatalosság, lendület – a három szó, amely nem csak a formáció tagjairól, hanem minden saját szerzeményükről elmondható.

Az újonnan feltörekvő yesyes banda legújabb kislemezes dala is ezt a szellemiséget közvetíti: a Te meg én névre keresztelt dal friss és üde hangzásvilága már önmagában különleges csemegének számít, ezt már csak a hozzá megálmodott magyar nyelvű dalszöveg egészíti ki egy kellemes zenei élmény egészévé. “Egy koncert élményt vizionál, amikor a dallamok és fények kéz a kézben kelnek életre. Két szempár találkozik, és megszületik a szikra. Ezt az eufórikus élményt meséli el a dal” – nyilatkozott a Te még én-ről Szabó Ádám, a formáció énekese.

A számhoz készített klip pontosan ezért nem követ semmilyen előre megkreált koncepciót, ugyanis a srácok a kisfilmben szerettek volna a dalhoz dukáló őszinte, megélt pillanatokat megjeleníteni, így a szeptember végén tartott Gödör Klubbos nagykoncertjük legjobb felvételeit rendezték össze egy vibráló imázsfilmmé. A szóban forgó videó azonban sokkal több egy átlagos minikoncertfilmnél; minden egyes mozzanata közöl, nyújt, tovább ad valamit – valamit, amit csak a zene nyelvén lehet definiálni. „Ez valami más, egy álom, egy lábnyom az ismeretlenen át” – ahogy a számban is hallható.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..