SPORT

Megosztanád BMW autódat másokkal? És, ha ezt a BMW ajánlaná fel?

p90242880_highres_us-premium-carsharin

A ReachNow a BMW Group legújabb, legkorszerűbb és leggyorsabb mobilitási szolgáltatása, amely a rugalmas és spontán autómegosztás alapelve szerint már több mint 32 000 felhasználóval büszkélkedhet. A washingtoni Seattle-ben és az oregoni Portlandben működő ReachNow járművei az elmúlt néhány hónap során összesen nem kevesebb, mint 1,1 millió kilométert tettek meg. A BMW Group a prémium színvonalú autómegosztó szolgáltatást úgy építette fel, hogy az a saját autó birtoklásának kényelmével szolgáljon, miközben a prémium színvonalú járműpark sokkal szélesebb csoportok számára megfizethető, a regisztráció pedig mindössze néhány percet vesz igénybe. A ReachNow okostelefonokra fejlesztett alkalmazásának letöltése után a szolgáltatás üzemeltetői átlagosan kettő perc alatt jóváhagyják az új felhasználók regisztrációs kérelmét. A forradalmi autómegosztó szolgáltatás 3-as BMW-kből és MINI Clubman modellekből álló flottával érkezik meg Brooklynba, Seattle és Portland bővítés előtt álló járműparkjában pedig jelenleg összesen közel 800 darab BMW i3, BMW 3-as sorozat, MINI Cooper és MINI Clubman teljesít szolgálatot. A ReachNow felhasználói egyetlen regisztrációval mindhárom városban hozzáférhetnek a flotta bármelyik modelljéhez.

A washingtoni Seattle és az oregoni Portland után a New York-i városrész harmadikként csatlakozik a vállalatcsoport legkorszerűbb autómegosztó innovációjába, miközben a felhasználói élményt minden korábbinál összetettebb, maximálisan személyre szabott mobilitási szolgáltatások emelik új szintre.

Hamarosan New York Brooklyn városrészére is kiterjeszti működési területét, a BMW Group prémium autómegosztó szolgáltatása, a ReachNow újabb metropoliszban teszi elérhetővé ügyfelei számára a minden tekintetben személyre szabott mobilitás opcióit. Mindezzel párhuzamosan a ReachNow négy vadonatúj, kísérleti jelleggel bevezetett mobilitási szolgáltatása a személyre szabott utazás új dimenzióját is életre hívja, amely a saját igények szerint alakított mobilitás lehetőségét nyitja meg a felhasználók előtt.

A ReachNow még az idei évben megkezdi kísérleti jelleggel bevezetett mobilitási szolgáltatásai átfogó tesztelését, amelyek segítségével a felhasználók már sofőrrel együtt is kérhetik a járműparkba állított egyes BMW modelleket, az előre egyeztetett időpontokra és helyszínekre pedig különleges járműveket is kibérelhetnek – akár öt teljes napon át. Azon MINI-tulajdonosok pedig, akik távollétükben is kamatoztatnák négykerekű kedvencük képességeit, a forradalmi autómegosztó szolgáltatáson keresztül bérbe is adhatják járművüket. A ReachNow mindezeken felül egy vadonatúj lakossági szolgáltatást is bevezet, amely egy komplett autóflotta kibérlését teszi lehetővé, kizárólagos helyszíni rendelkezésre állással emelve minden korábbinál magasabb szintre a személyes mobilitás kényelmét.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .