Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Megszállottak viadala- sorozatajánló

killing_eve-800x533
Ki készítette az ágytakarót? Ezt a kérdést nem várnánk egy bérgyilkostól, a sorozatban mégis elhangzik.
Bár elsőre nem túl érdekes az egész, és mi az, hogy két nő a főszereplő, mégsem túl lányos, nem csöpögős. Sandra Oh hozza a Grace klinikában megformált “light alkoholista” seggfejet. ugyanolyan megszállottan kergeti a bérgyilkosnőt, mint amilyen megszállottan műtötte a szíveket. Ebben a sorozatban viszont sokkal markánsabb, érettebb.
Jodie Comer egy igazi szépség, remek játékkal. Nagyon jól illik rá a pszichopata szerep. Hihetően hozza a gyilkost, aki mielőtt megöl, még megkérdezi, ki tervezte az ágytakaródat….
Két nő küzd egymással. Villanelle egy elegáns, tehetséges pszichopata gyilkos (Jodie Comer). Eve (Sandra Oh) pedig unalmas biztonsági szolgálati munkatárs, akit nem elég ki az íróasztalhoz kötött munkája. Luke Jennings regénysorozatából.
A Luke Jennings regénysorozatán alapuló thriller két megszállott nő küzdelméről szól. Mindkettő intelligens, okos és ügyes, a különbség, hogy a törvény két oldalán állnak. Villanelle egy elegáns, tehetséges, luxusban utazó pszichopata gyilkos (Jodie Comer), míg Eve (Sandra Oh) unalmas biztonsági szolgálati munkatárs, akit nem elég ki az íróasztalhoz kötött munkája. A macska-egér játékukban brutális kegyetlenség és a pátosz keveredik egymással, ugyanakkor nem nélkülözi a csípős humort sem.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..