Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Mennyire menő már, mikor együtt fesztiválozik az egész család!

Zamárdit nyáron a fesztiválok városaként is emlegetik, hiszen hosszú, egybefüggő árnyas partszakasza tökéletes helyszínként szolgál a legkülönbözőbb rendezvényekhez. A nagy, több tízezer főt befogadó óriásfesztiválok mellett érdemes odafigyelni a kisebb megmozdulásokra is, hiszen igazi kincsekre lelhetnek így azok, akiknek elsőszámú szempontjuk nem az, hogy fenszi szelfiket készítsenek a világsztárok színpadai előtt, hanem családjukkal együtt szeretnének kikapcsolódni egy finom étel, jó hideg sör és könnyű mulatságot ígérő koncertek mellett.

Tavaly került másodjára megrendezésre a Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztivál, ahol négy napon keresztül szórakozhattak együtt kicsik és nagyok, fiatalok és családosok. Az ingyenes programok mellett food truck-ok és kézműves sörösök kínálatából válogathattak a résztvevők, késő délutántól pedig koncertek szórakoztatták a közönséget. A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban is megrendezik a fesztivált, ahol elsősorban ismét a családosoknak szeretnének kedvezni. Ennek megfelelően a gyermekprogramok terén is ráerősítenek, ehhez pedig a ÁGI Szörp-öt hívták partnerüknek, akik rengeteg izgalmas szórakozási lehetőséggel készülnek a kicsiknek.

Emellett a fesztiválon lesz állatsimogató, Slime készítés, csillámtetkó, ÉlményPark, ügyességi játékok, versenyek, kézműves foglalkozások, VR játékok!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..