Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

„Mesélő” cipők, azaz miről árulkodik lábbelink

divatcipő_forrás Premier Outlet

A szem a lélek tükre, de vajon miről árulkodik a cipőnk? A Premier Outlet segítségével kiderítjük, hogy mit szimbolizálnak a különböző lábbelik.

Nem csupán a cipő ápolása és tisztán tartása sokatmondó, hanem az is, hogy milyen típust választunk, hiszen izgalmas dolgokat árulhat el rólunk, jellemünkről. Lássuk, hogy miről mesélnek az egyes lábbelik!

Sportcipő

Aki szívesen hordja ezt a darabot, az jellemzően nyugodt és kiegyensúlyozott. Viselőjét lazaság és közvetlenség jellemzi, imád a szabadban lenni és bármikor kapható egy sétára. Nyugodtsága, kiegyensúlyozottsága miatt szuper társaság és igazán jó hallgatóság.

Magassarkú

Szenvedélyes és céltudatos, nyitott, ugyanakkor titokzatos. Aki tűsarkúba „bújik” az szereti megmutatni nőies oldalát, gyakran lép ki a komfortzónájából, így nem ijed meg a változásoktól sem, ami a kisugárzásában is megmutatkozik. Sokan magabiztosabbnak érzik magukat magassarkúban, és lássuk be, ez a típus varázserővel bír, hamar felfigyelhetnek ránk, ha erre esik a választásunk.

Balerina cipő

Kedvesség, vidámság és kislányos báj jellemzi viselőjét, ő az a típus, aki a legapróbb dolgokban is örömét leli. Romantikus és őszinte, nem riad vissza az érzelmek kifejezésétől. Megjelenése mindig csinos. A színek állandó szereplői ruhatárának.

Divatcipő

Imád vásárolni, szenvedélye, hobbija a legfrissebb trendek követése. Olykor egy kicsit magának való, viselkedése felszínesnek tűnhet, de sokkal több rejlik benne, valódi jellemét csak szűk barátai körének fedi fel. Szereti kipróbálni az újdonságokat és nem riad vissza, ha fel kell kutatnia a ritkább darabokat, ennek eredményeképp gyakran előfordulhat nála a megfelelési vágy. Egy igazi élménykereső.

Ha magadra ismertél és szívesen bővítenéd a cipőgyűjteményed, van egy tippünk! Április 3. és 8. között akár 70% kedvezménnyel vár a Premier Outlet Cipőhét, válogass a legnagyobb márkák kínálatából szuper áron!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..