Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Mesteri étel és bor párosítás Gyöngyösön

borvacsora

Heves megye két legjobb étterme, a Macok Bisztró és a Bori Mami, valamint a háromszoros magyar sommelier bajnok, Kovács Anti gasztro estje a gyöngyösi Bori Mamiban. Február 26-án egy mesteri étel és bor párosítással készülnek Macsinka Jánossal, a Macok bisztró séfjével és Kovács Antival, a háromszoros magyar sommelier bajnokkal. Az öt fogásos menüsorban minden étel mellé egy olyan kézműves bort választott Anti, ami mind az ételek ízét, mind a bor szépségét tökéletes összhangba hozza.

Borvacsora

Macsinka János, akit nevezhetünk Eger séfjének is, szívvel – lélekkel főz, ami Bori Mami titkos fűszerével keverve, és a gondosan összeválogatott kézműves borokkal párosítva, biztosan maradandó élményt nyújt majd. A Bori Mami és a Macok Bisztró baráti és szakmai kapcsolatot is ápol, követik egymás fejlődését.
Kovács Antal a magyar Sommelier Szövetség alelnöke, háromszoros magyar sommelier bajnok (1994, 1995, 1997) több, mint 18 éve dolgozik sommelierként.
Megalapította saját borkereskedését, ahol sok mindent szeretne a maga gondolatai szerint, a maga eszközeivel megvalósítani. Egy kicsi részt vállalni a kulturált borfogyasztás igéjének terjesztésében, kézműves pincéket felkutatni, s ezek természethű borait kézen fogva vezetni az ilyen típusú élményekre nyitott borfogyasztóig.

Szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne részese lenni a gasztronómia kiemelkedő művelői által összeállított borvacsorán.
Jegyek már elővételben, a férőhelyek számától függően korlátozott számban kaphatók a Bori Mamiban.

Jegyár: 9 900 Ft

Asztalfoglalás:

E-mail: hello@borimami.hu

Telefonszám: (30) 830 9343

Bori Mami

3200 Gyöngyös Belváros tér 7.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..