Lush

A legdivatosabb tisztálkodási szer fogalma sokaknak nem teljesen tiszta! Ne érezd magad kellemetlenül, elmagyarázzuk mi is az a pucér tusfürdő.

A pucér tusfürdő vagy ha úgy tetszik szilárd tusfürdő, a mi magyarázatunkban a szappan és a tusfürdő hibridje. Annyi a különbség a folyékony változat és e között, hogy ennek nincs csomagolása.

Hagyjál már a fancy szappanoddal!

Ah-ah! Ez nem szappan! Ezek a készítmények nem tartalmaznak szappanbázist és ami az összetevőit illeti, inkább tusfürdő receptúrája van. A különbség a szappan és a szilárd tusfürdő közt a szilárdságot biztosító anyagban van. A pucér tusfürdőknél a krémdezodorokban is használt vegyülettel (nátrium-sztearát) sűrítik a terméket. Az öntartósítás, a baktérium taszítás és a bőr nedvesség megőrző képességének fokozása érdekében a legtöbb ilyen termékben van propilén-glikol is.

Minek egy ilyen szappan-tusfürdő hibrid?

Egyfelől a csomagolás elhagyása egy rendkívül környezettudatos megoldás, másfelől pedig egy kellemes és könnyed felhasználói élményt garantál ez a tisztálkodási szer. Kevésbé szárítja a bőrt mint egy hagyományos szappan, könnyebben applikálható a bőrön és kevesebb jut belőle a lefolyóba, mint egy tusfürdőből, így mondhatjuk, hogy gazdaságosabb. A repülőre is felviheted kézipoggyászodban, mivel nem folyékony állagú.

“2016-ban több mint ötmillió palack tusfürdőt adtunk el. Ha csak a vásárlók fele tér át a pucér tusfürdők használatára, akkor is körülbelül 2,6 millió palacknyi hulladékot spórolunk meg. Megéri, nem?” – LUSH

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .