FLYERZ REVIEW

Mi feketésen szeretjük!

pipi2

Szabadjára engedték a belváros feketezene szellemét, ami igen sokakat meg is fertőzött és életre keltette legtáncosabb énjüket. Ennek a szemmelnek az előcsalogatására DJ Ben Jr. nem a palackot dörzsöli, hanem a korogokat pörgeti, hogy a legdögösebb csajok, valamint a legmenőbb feketezene kedvelő partiarcok ellepjék a Gozsdut. Péntekenként a Pivoban ezért rázzák, riszálják, keverik, pörgik, forogják, csápolják és hip-hopozzák végig a vad péntek éjszakákat az igényes zene szerelmesei.

Itt jöhetsz a westről az eastről, csak egy a fontos, hogy imádd a ritmust és engedd, hogy a dallam átjárja minden pocikád. Itt lehetsz a fiatal felfedezetlen tánctehetség akinek minden mozdulatától olvadnak a csajok, esetleg a helyes  és sármos iskolai bálvány, vagy a gimi mindenki arcába rágólufi pukkantós csini kis mamacitája, sőt még az a lány is, aki ezen a tánctéren válik a klub fényében rút kiskacsából parti dívává. – Egy a lényeg: mindezt tedd olyan lazasággal és belülről előtörő csodával, mint a feketék. Ez a Like a Black Party a Pivo & Barban! Ízelítőként jöjjön egy kis képösszeállítás nektek.

#1 A mamaciták helye

#2 Itt a fekete-zenéről olyan DJ gondoskodik, akinek az ereiben lüktet ennek a világnak az életérzése!

#3 A csajok mindig bevadulnak a dallamoktól, amiket játszunk nekik

#4 Mindig feltűnik egy-egy társaság őrültjó formákkal

#5 Nincs hiány a csinos popsik riszálásában

#RÁADÁS – persze velünk van a flitter királynő is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .