Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Mi a titka a Stelázsi Étteremnek?

_7502281

A héten egy figyelemfelkeltő reklámra leltünk a közösségi médiában, ami arról szólt, hogy egy étterem a’la cart vendégeit meghívja egy pohár rosé pezsgőre. Első gondolat: biztosan valami csavar van a dologban. Utána is néztünk gyorsan, de ilyet nem találtunk: sőt az óbudai Stelázsi Étterem egész márciusban meghívja betérő vendégeit az 5. születésnapjuk ünneplésére: a már említett rosé pezsgőre (a’la cart fogyasztás esetén), de lehetőség van születésnapi menüsort is fogyasztani március 8 és 17 között.

Manapság rengeteg étterem nyílik és zár is be, a Stelázsi pedig 5. éve töretlenül sikeres, persze meg is kérdeztük Racsek Ivánt, az üzletvezetőt titkukról: „Nincsen nagy titok, hogy miért szeretnek a vendégeink. Azt kell tudnunk, hogy miért keresnek egy vendéglátóhelyet a vendégek, ez pedig – bár evidensnek tűnik – a kiváló ételekért, kényelmes beltérért és a barátságos kiszolgálásért. Ezek után számításba veszik az árakat, majd ha mindent rendben találtak – és persze nincs ez az étterem az ország másik felén – már jönnek is. Fontos, az is, hogy kicsit mások vagyunk, mint a többiek. ”

„Hirdetjük, hogy nálunk a naturális boraink rendkívüli összhangban vannak az ételekkel, és a legjobb párosítást a pohárnokunk, Jacsa is segíti. Szívesen odamegy az asztalhoz, és a választott ételhez borokat ajánl: olyan nedűket, amelyek azon túl, hogy nagyon illenek a választott ételhez, naturálisak, azaz csak a szőlőt és a borász tudását adták hozzá az elkészítéshez, egyéb mesterséges anyagokat nem.”

Tehát amit találunk a Stelázsi Kávézó, Étterem és Borbárban március 8 és 17 között, az egy remek születésnapi magyaros ételsor, választható kifinomult borokkal, ajándék rosé pezsgővel (a pezsgő egész hónapban ajándék, nem csak március 8-17. között), és az i-re a pontot a barátságos kiszolgálás teszi fel.  Gondolhatjuk, hogy ennek ára ütheti a tízezer forintot, de tévedünk: a Stelázsi megköszönve a vendégek öt éves hűségét, ezt 5.490 forintért kínálja személyenként.

Meglepetés ezen kívül érhet bennünket, ugyanis mit sem ér az ünneplés torta nélkül, ebből is kapunk egy szeletet.

Részletek: https://stelazsietterem.hu/akciok/100-stelazsi-5-szuletesnap

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..