Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Michelin-csillagot kapott a Costes Downtown!

costes downtown_Michelin-csillagos Costes Downtown

Micsoda szuper hír!!! Megvan az ötödik Michelin-csillagos étterem is Budapesten! Szívből gratulálunk a Costes Downtownnak! Ma jelent meg a 2016-os Michelin Kalauz, a Main Cities of Europe. A kiadvány 44 európai nagyváros, köztük Budapest legjobb éttermeit tartalmazza. Magyarországnak eddig négy Michelin-csillagos étterme volt, mostantól pedig öt van: egy csillaggal bekerült a Costes Downtown is.

costes_downtown2
Michelin-csillagos Costes Downtown

Michelin-csillagos éttermek eddig:

  • Tanti
  • Costes
  • Onyx
  • Borkonyha

Most pedig ötödikként a Costes Downtown kapta meg ezt az óriási elismerést!

Gerendai Károly nyilatkozata a Világevő számára:

“Egyrészt nagyon örülök, másrészt nagyon meg vagyok lepve. Azon izgultunk, hogy a séfváltás mellett minden rendben lesz-e a Ráday utcában, arra nem is mertünk gondolni, hogy ez bekövetkezik. Épp nemrég volt esélylatolgatás a kollégákkal, amin azt mondtam, hogy ha tudjuk tartani ezt az irányt, akkor pár év múlva esélyes lehet egy csillag nekünk, erre máris megkaptuk.”

A Borkonyha máris stílszerűen gratulált Facebook-oldalán csillagot szerzőnek és a megtartóknak egyaránt ezzel a képpel:borkonyha

 

forrás: Világevő

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..