EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Miért jó egy rendőrrel kapcsolatban élni?

2

Annamari második éve él kapcsolatban egy rendőrrel, eddig csak a rend marcona őreivel voltak kapcsolatai, egészen pontosan három. Úgy tűnik ez a “kattanása”, saját bevallása szerint egyáltalán nem érdeklik azok a férfiak, akik nem rendőrként, vagy valamilyen más fegyveres testületnél dolgoznak.

 

Annak jártunk utána, hogy miért van rengeteg nő, akik szinte ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a rendőrök, kommandósok, katonák, tűzoltók iránt. A pszichológusok szerint a válasz egyszerű, egy egyenruhás férfi magabiztosságot sugároz, hiszen ez “munkaeszköz”, nem mutathatnak semmiféle gyengeséget a mindennapok során.

Márpedig mint tudjuk, a magabiztosság nagyon szexi. Emellett az is fontos, hogy a rendőrök és az egyenruhások a köz szolgálatában állnak, jó ügyekért dolgoznak, megvédenek minket. Védelmet adnak a bűnözőktől, a természeti katasztrófáktól, akár egy másik ország támadásától is.

 

Szerencsére háborúra nem kell számítanunk mostanában, mégis fontos jelkép az egyenruha. Arról nem is beszélve, hogy az egyenruhás, fegyveres testületek dolgozóinak a magabiztosság mellett szellemileg és fizikailag is a toppon kell lenniük, kemény munkáról van szó. Ez is olyasmi, ami nagyon vonzó sok nő számára.

 

Az egyenruhások rajongóinak még külön társkereső oldal is indult tavaly, az Egyenruhasok.hu célja, hogy lehetőséget adjon bárkinek, hogy egyenruhás szervezeteknél dolgozó férfiakkal ismerkedhessen meg. Úgy tűnik, egész kis közösség kezd kialakulni az oldal körül, Egyenruhás szerelem néven külön Facebook csoportot is üzemeltetnek az ismerkedni vágyóknak, sőt Instagram oldaluk is van. Györfi András, az Egyenruhasok.hu alapítója szerint az Instagram oldaluk válogatott képeket tartalmaz az egyenruhások iránt érdeklődőknek.

 

Visszatérve az “alanyunkra”, Annamari elmondása szerint kislány kora óta rajong a rendőrökért, annak ellenére is, hogy a családjában egyetlen rendőr sem volt. Arra sem tud visszaemlékezni, hogy egy filmben látott volna, netán egy könyvben olvasott volna rendőrökről, egyszerűen “magától jött” a vonzalom.

 

Az biztos, hogy biztonságban érzi magát, és nagyon jó érzés egyenruhában látni a párját. Persze a munkájáról nem beszélhet sokat, de látja rajta, hogy sok stresszel járnak a mindennapok, ezt viszont nagyon jól kezeli, sosem borul ki, sosem panaszkodik, egyszerűen teszi a kötelességét, korán kel és dolgozik. Annamari reméli, hogy a kapcsolatuk még komolyabbra fordul, örömmel mondaná ki az “igen”- t párjának.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .