Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFT

Míg élek büszke vagyok arra, hogy a részese lehettem, s a mai napig is az vagyok – Goldsound

club night party 02

2010-ben ismerte meg az ország Goldsound nevét, amikor megszületett „Wonderful World” c. ikonikus szerzeménye. 2012-ben kapott lehetőséget, hogy bemutatkozzon a Hajógyári-szigeten, ahol pörgős, dinamikus sajátos szettjeivel igen rövid időn belül elnyerte a közönség tetszését. Immár hetedik éve járja hazánkat, illetve külföldön is sokan ismerik már a nevét, mint producer, DJ és mint énekes is, hiszen különösen egyedülálló szettjeit saját vokáljaival fűszerezi meg. Goldsound már három éve erősíti az UP! the Clubban a Coronita csapatát és természetesen ott lesz a Coronita 15. születésnapi partiján is, ezen apropóból beszélgettünk vele.
Immáron 15. születésnapját ünnepli a Coronita. Az elmúlt évek során mit emelnél ki igazán, mely élmény a legkedvesebb számodra?

Goldsound: Talán az a legszebb emlékem, amikor először hallottam meg vendégként egy bulin a saját szerzeményemet, a “Wonderful World”-öt. Teljesen kirázott a hideg, a közönség nagyon jól fogadta a dalt. Egy másik kiemelkedően kedves élmény számomra, amikor Julien J. után állhattam be a pultba a Dokk-ban.

Az elmúlt évek alatt mennyire változott meg a zenei stílusod?

Goldsound: Akkoriban a Coro Café-ban voltam rezidens “Minimal Damons” néven, mivel a szigeten belül nem volt jelen a minimal zenei stílus. Miután a sziget bezárta kapuit a nagyközönség előtt, az UP! the Club kért fel, hogy náluk szórakoztassam a nagyérdeműt. Zenei stílusom mindig a hallgatóság befogadóképességéhez igazodik, szeretem a Coronita-minimal zenei világot vegyíteni és harmóniába hozni.

Szerinted miért szeret/szeretett a közönség a Coronitába járni?

Goldsound: Ezt egy igen egyszerű válasszal tudnám megindokolni, hiszen a Coronita olyan, mint egy nagy baráti társaság. A régi Coro valóban az “Álmok-szigetén” volt, rengeteg DJ kapott lehetőséget arra, hogy kibontakozhasson és kipróbálhassa magát, több zenei stílus megfért egymás mellett, ettől volt olyan szuper.

Matula ft. Goldsound – Wonderful World

Az első évek és napjaink között milyen mértékben érzel változást akár zeneileg, akár a közönség szintjén?

Goldsound: Anno, amikor még a Coro a szigeten volt, a közönség zenei beállítottsága más volt, korosztályban is volt némi különbség a jelenlegi közönséghez képest. A mostani közönségünk a fiatalabb korcsoporthoz tartozik, viszont van hasonlóság: a mi zenéinken nevelkednek, így nekünk, DJ-knek kell odafigyelnünk, mit fogad be a közönség, milyenek az aktuális trendek.

Miért várod leginkább az április 22-ei Coronita születésnapi bulit?

Goldsound: Akiket biztosan várok, azok a Coros DJ-k, akik végigvitték az elmúlt 15 évben ezen legendás nevet, s nincs olyan fiatal, aki ne hallott volna erről a partisorozatról. Nekem személy szerint nagyon sok emlékem fűződik ehhez a névhez, s míg élek büszke vagyok arra, hogy a részese lehettem, s a mai napig is az vagyok.

Április 22-én találkozzunk a Play-ben, hiszen a legnagyobb Coronita klasszisok lesznek jelen, mint Slide, Purebeat, Steve Judge, Canard, Daniel Nike, Elektro Groove, Goldsound, Miamisoul, Deep Junior, Stick, Andrewboy, Manic N, Robert Noise and Ploughman, Might B.

Esemény:

https://www.flyerz.hu/esemenyek/coronita-15-eves-szuletesnapi-parti-a-coronita-allstar-csapataval/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..