Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

MINDEKÖZBEN AZ EFOTT-ON …

Efottozok

JESSIE J MEGÉNEKELTETETT EGY KORDONMÁSZÓ RAJONGÓT

Dub FX szuperhangulatos koncertje után Jessie J robbantott egy nagyot a Velencei EFOTT-on: interaktív showjával belopta magát a szívekbe. Az idei fesztiválra hatalmas az érdeklődés, a jegyek rekordszámban fogynak, egy, a külföldi előadók közül pénteken John Newman, szombaton Lost Frequencies vasárnap pedig a Volbeat teszi fel az I-re a pontot.

A hazánkat köztudattan kedvelő Ausztrál utcazenész, Dub FX vitorlázást követően imával és csikunggal (OSI Kínai energiatorna) hangolódott a csütörtök esti koncertre. „Párommal együtt minden nap meditálunk” – árulta el. Kiderült, hogy az egyetemisták által teremtett különleges hangulat mellett Dub FX különösen az EFOTT sokféle zenei stílusát kedveli, mert mint mondja, Ausztráliát sokkal inkább a tematikus fesztiválok jellemzik. A sztárallűröktől mentes zenész szivesen vegyül az el a tömegben, még fellépés előtt, így AZ EFOTT-on bárki összefuthatott és beszélgethetett vele.

Az Anna & the Barbies Rauch MyMusic Arénabeli produkciója után Szabó Balázs bandája és a Brains mellett a Nagyszínpad sztárja Jessie J volt csütörtökön, aki meglepően közvetlen kapcsolatot tartott a közönséggel. Koncert közben többször beszélgetésbe elegyedett egy-egy rajongóval, sőt végül mikrofonját átadta egy 23 éves lánynak, aki annyira élvezte a showt, hogy a kordonon keresztül az megpróbált feljutni a színpadra!

Az EFOTT július 16-ig tart, és igazi élménydús hosszúhétvége vár azokra, akik a buli mellett döntenek. A hazai előadók közül többek között a Wellhello, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega, a halott Pénz, Majka & Curtis és Rúzsa Magdi érkezik a nagyszínpadra, aki egyébként először jelenik meg az EFOTT-on. Vasárnap a rock jut vezető szerephez, ekkor zúzhatunk a Leander Kills, a Depresszió és a Tankcsapda koncertjeire, illetve ekkor találkozhatunk a dán Volbeattel. Meg nem késő csatlakozni a bulihoz!

EFOTT, csak Szabadon …

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..