Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓSPORTTrend & Beauty

Minden, amit a motor gumikról és a futóműről tudnod kell!

meg1kor-post-visible-2019-02-01

Február 5-én este 7 órakor ismét jelentkezik a Még egy kör című Facebook élő magazinműsor a SpílerTV oldalán. A megszokott szakmai, de egyben kötetlen és interaktív beszélgetésben két olyan szakember vesz részt Balogh Tamás műsorvezető mellett, akik a motorozást a technikai oldalról közelítik meg.

Kiss Tibor motorgumi kereskedő és szakértő, mindent elárul, amit tudnia kell az abroncsokról az utcai motorosoknak és természetesen beszélni fog a MotoGP és a Superbike világbajnokságban használt gumikról is.

Azonban a jó tapadáshoz ez nem elég, szükség van a tökéletes futómű beállításokra is. Ennek rejtelmeibe nyújt betekintést Nagy-Fejes László, aki több motorversenyzővel is együtt dolgozik, amellett, hogy Öhlins szervízcentert üzemeltet.

Természetesen a műsor ideje alatt a Balogh Tamás és a vendégek várják kérdéseket hozzászólásokban, amit az élő adásban meg is válaszolnak.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..