Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Mindenkit vár az Őrség legszebb köztiválja!

Screen Shot 2019-08-09 at 8.32.45

Ez az őrségi köztivál a szerek és porták, a nyitottság és a vendégszeretet fesztiválja, ahol az esték fényét emelik a zenei és a színházi előadások, illetve a tartalmas és érdekes beszélgetések. Mindez 2019. augusztus 10-től egészen augusztus 20-ig.

Ahogy az elmúlt években hagyománnyá vált, Hétrétország Nyitott Portái várják a látogatókat a köztivál idején, mintegy 20 település 50 helyszínén. Akik a megadott vizit-órákban felkeresik őket, kézműves műhelyekbe, művészek műtermeibe nyernek bebocsátást, megismerkednek az állattartók, gazdálkodók napi munkájával, őrségi ételkülönlegességeket kóstolhatnak, testközelből felfedezhetik maguknak az Őrség jellegzetes világát.

A fesztivál, ami 2019. augusztus 10-én indul és 20-ig tart, tíz napon át várja az érdeklődőket. Természetből a java, művészetből a magva, nyitott porták, nyíltszívű emberek és értelmes szórakozás! Idén is ez a mottója a Hétrétországnak, aminek a nyitóprogramja rögtön jótékonysági. A Dresch Mihály Quartet koncertjét ugyanis a szentgyörgyvölgyi katolikus templomban rendezik meg, ott ahol a tavalyi köztivál zárókoncertjét tartották. A kiváló adottságú, de rossz állapotban lévő templom felújításáért szólnak majd a hangszerek és kelnek el a jegyek.

De a köztivál ideje alatt lesz több alkalommal Hétrét Filmklub és világzenei koncert is, illetve verses előadások és sosem látott színházi bemutatók is. A teljes programot megtaláljátok a Hétrétország hivatalos honlapján, napokra lebontva.

Forrás: https://vjm.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..