Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Mindig harmóniában testeddel – a pilates segít!

DSC_1717

Mi is részt veszünk a Fitness Éjszakáján (2016. április 16.)! Kattints a tervezett programokért és bérletkedvezményekért!

Budapest szívében található az Animus Pilates, ahol egyéni/duó/csoportos órákat tart Anikó és Móni.

Az egyéni és páros órákon teljesen személyre tudják szabni a gyakorlatokat, aminek az alapja, hogy a legelején állapotfelmérést végeznek (életmód, egyéni igények feltérképezése, testtartáselemzés). A megfelelő edzésprogramot pilates gépek (reformer) és számos pilates kiegészítő eszköz használatával állítják össze (szalag, súlylabda, Bosu, henger, soft ball, fit ball). Egy-egy gyakorlat végzésekor az eszközök ellenállásának, súlyának köszönhetően, hirtelen mozdulatok nélkül, harmonikusan dolgoztatják az izmokat, az ízületek túlterheltsége nélkül.  Ezek az óratípusok a legváltozatosabbak és egyben leghatékonyabbak is, mivel az oktatók végig rajtad tartják a szemüket. A Pilates egyéni óra, azaz személyi edzés lehetőséget ad műtét vagy sérülés utáni rehabilitációra is.

DSC_1603

A csoportos pilates órákon talajon végeznek gyakorlatokat és kiseszközöket használnak. A talajon, a matracon végzett pilates torna jelenti a pilates technika alapját, mely különösebb ellenállás nélkül mozgatja át a törzs teljes izomzatát. Harmonikusan, lassú, kontrollált mozdulatokkal fejlesztheted testtudatodat, erősítheted és nyújthatod izmaidat. A pilates légzéstechnika segítségével pedig megszabadulhatsz a nap folyamán felgyülemlő stressztől!

DSC_1441

Az Animus Pilatesben van lehetőség terhes és kismama órákra is!

A terhes pilates órákon a helyes és egészséges mozgást gyakoroltatják, hiszen a pocakban lévő baba fejlődése rengeteg változással jár az anya testét illetően. A kismama órákra bármikor jöhetsz, ha úgy érzed egy kis mozgásra, kikapcsolódásra vágysz. A pilates edzés segíteni fog visszanyerni a terhesség előtti alakod. Az óra közben a halk zene szól, így egyszerre edzel és relaxálsz.

Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges!

Budapest, Káldy Gyula utca 4, Magyarország

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..