Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

Miss Americana megtörve a tabukat vallott testképzavaráról

271250.1200x630

A Netflix legújabb portréfilmjében Taylor Swift életének azon sötét szakaszába tekinthetünk bele, amelyet idáig csak nagyon kevesek ismertek.

legjobban fizetett hírességek listáját évről évre vezető még mindig csak harminc éves Grammy-díjas énekesnő, Taylor Swift életéről készített dokumentumfilmet a Netflix. A nyers, tabukat döntögető, lélekbe maró Miss Americana című alkotásban az énekesnő a legnagyobb őszinteséggel beszél arról, hogyan küzdött meg testképzavarával, ami könnyen tönkretehette volna az egészségét és karrierjét egyaránt.

Emlékszem, alig 18 évesen, amikor először kerültem egy magazin címlapjára, az állt a címben, vajon terhes vagyok-e. Mindezt azért, mert a ruhában, amit rám adtak, nem tűnt laposnak a hasam – mesélte az énekesnő a film világpremierjén.

Ez után az eset után vesztette el a kontrollt önmaga felett, és kezdett szélsőséges edzésbe, miközben egy fél joghurtot képtelen volt elfogyasztani. Nagyon büszke volt, amikor lefogyott XXS-es méretre, és amiért megdicsérték méreteit egy fotózáson, mert azok tökéletesen megegyeztek a topmodellekével. Boldog volt, míg idővel azért kezdték támadni, mert túl vékony és azzal vádolták, hogy betegesen koplal. Ami igaz is volt, de következetesen tagadta.

View this post on Instagram

Miss Americana 🎬 January 31 on @netflixfilm

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ha vékony vagy, nincs segged. Ha megvan a súlyod a formás, kerek fenékhez, akkor pedig nem elég lapos a hasad. Majd megutálod magad, mert rohadtul lehetetlen megfelelni az elvárásoknak – vallotta Swift a portréfilmben.

A Netflix alkotásában Taylor Swift életének azon szakaszát kísérhetjük végig, amikor megtanulta elfogadni, tisztelni, szeretni magát dalszerzőként, előadóként és nőként egyaránt.

Forrás: https://www.instyle.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..