FLYERZ REVIEW

MIYAVI / Barba Negra Music Club / Október 9. / 20:00

flyerz program barba negraflyerz program barba negra

Októberben újra Budapesten játszik MIYAVI! A gitáros ezúttal The Others című, tavasszal megjelent lemezét mutatja be a Barba Negra Music Clubban.

The Others címen adta ki új albumát idén tavasszal Miyavi, aki ősszel Európában is turnézik majd. A japán gitáros Angelina Jolie Rendíthetetlen című filmjében debütált színészként nemrég, és a Mission: Impossible főcímdalából is készített egy saját változatot – Budapesten október 9-én, a Barba Negra Music Clubban láthatjuk.

AZ új szólólemezhez a felvételeket az Egyesült Államokban, Los Angelesben és Nashville-ben rögzítették, a Grammy-díjas producer páros, Drew Ramsey és Shannon Sanders segítségével. Az új és izgalmas hangzás érdekében Miyavi lecserélte szólógitárját, és elsősorban egy Telecaster modellt használt. A Unite című dalban vendégszerepel Rob Harvey, a The Music nevű egykori angol zenekar énekese, és a lemezen egy feldolgozás is található: Miyavi a Denki-Groove nevű japán synthpop-duó Shangri-la című dalát dolgozta át gitárra.

A címadó dal videóját itt nézhetjük meg: https://youtu.be/PCco_YBsU3w

Online jegyértékesítés:

Barba Negra Music Club rendszerében:
https://musicclub.barbanegra.hu/miyavi_20151009

Esemény: https://www.facebook.com/events/1438741609768831/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .