FLYERZ REVIEW

Mondok 5 okot, amiért érdemes keresned a március-áprilisi Flyerz Magazint

flyerz-magazin-marcius-aprilis

A címből már könnyedén kitalálhattad, hogy bizony, már hetek óta kint van a Flyerz Magazin Budapest fő csomópontjain, ám ha még nem fogtad a kezedbe, itt az ideje, hogy megtedd, hiszen ez alkalommal is sok-sok érdekes cikkel, információval és újdonságokkal készültünk Neked. Persze ez elég általánosan hangozhat első blikkre, de mindjárt bebizonyítom, nincs itt mellébeszélés!

Szóval az ígért 5 ok:

1. Nagyon szép a magazin. De tényleg gyönyörű. Nézd.

2. Összegyűjtöttük Budapest legjobb piacait benne

Egyre több fantasztikus piac van Budapesten, melyek mellett kár lenne csak úgy elmenni. Márpedig egyik másik úgy el van dugva, hogy könnyedén előfordulhat, hogy csak úgy elsétálsz mellette. Ne tedd. Keresd a Flyerz Magazint és megtudod, hol keresd őket.

3. Bemutatjuk a legjobb újonnan nyílt helyeket Budapesten

Minden hónapban van valami újdonság a városban, amiért éppen mindenki rajong. Mi egyből hatot is találtunk, úgy mint a Kálvin Gastro Bistro, a Calavera, a Sham House, a Mamma Sferico, a Glam Boutique és a Marcella by Yum-Yum. Azt pedig, hogy miért is olyan szuperek ezek a helyek, újságunkból tudhatod meg!

4. Láttad vagy hallottad már valaha is Saiid-ot és Siska Finuccsit egymással beszélgetni?

Nem túl gyakori jelenségről van szó, de a Flyerz hasábjain ez is megesik. A két rapper egymástól kérdezett és egymásnak válaszolt, hogy miket és hogyan, azt a legújabb Flyerzt fellapozva el is olvashatjátok!

5. Mert Flyerzt olvasni szupertrendi!

Ez tény. Kész. Punktum!

 

Keresd Budapest kiemelt pontjain!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .