FLYERZ REVIEW

Music Fm a LUPÁN

4i9k9kqTURBXy8zMjIwOWQ0ZjBhNzk3MmU1OTFjZjViNzRkMDgxYjhjYS5qcGVnkpUDADTNBdzNA0uTBc0HgM0EOIGhMAE

Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégnte pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.

Új helyszínnel gazdagodik a Lupa Beach kínálata, ezen a hétvégén nyílik ugyanis a Takarék Beach, ahol ezentúl hétvégente a Music Fm egykori DJ-i lesznek a rezidensek. Péntekenként Jován, szombaton DAnny L és Antonyo, vasárnap pedig Lauer gondoskodik arról, hogy emlékezetes legyen a naplemente party.

Az új helyszín – amit a bejáratnál lévő Takarék Beach kikötőből ingyenes hajójárattal is meg lehet közelíteni – teraszpulttal, kézműves hamburgerrel, hétköznap ingyenes napágyakkal, a vízben chill sarokkal és a terasz előtt vízi játékokkal készül az idei nyárra.

Pénteken tehát indul a Takarék Beach, a nyitóhétvége első napján 17:00-kor Jován kezd, majd 19:00-tól Nigel Stately lép a lejátszók mögé, szombaton pedig már du 3-kor kezd a helyszín.

Esemény itt:  https://www.facebook.com/events/352063128816598/?ti=icl

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .