Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Művészi lakástrendek kiállítása vár az Arénában

Screen Shot 2019-09-17 at 17.30.06
Végtelen inspirációval, a legfrissebb trendekkel és prémium márkákkal várja az enteriőr design szerelmeseit a S/ALON BUDAPEST 2019. szeptember 20-22. között a Budapest Arénában.
A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítást idén másodszorra rendezik meg a Budapest Aréna területén. A kiállításon 140 valós és elképzelt élettérből meríthetnek ihletet a látogatók. Ezek között helyet kapnak impozáns márkák komplett megjelenései, nyolc kiemelt lakberendezési stílus szellemében tervezett installáció és enteriőrstylistok, illetve designerek önálló művészi koncepciói mentén berendezett terek is.

Ha építkezünk, felújítás előtt állunk, lakberendezési megoldásokat keresünk, inspirálódnánk vagy csupán egy feledhetetlen élménnyel gazdagodnánk, ezt a rendezvényt ne hagyjuk ki. 2019. szeptember 20. és 22. között, három napon keresztül a legfrissebb trendeket élhetjük át első kézből a Budapest Arénában.

További információk és jegyvásárlás: www.salonbudapest.hu

Forrás: https://vjm.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..