Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRONIGHTSHIFT

Nem hagyunk benneteket nyáron sem street food nélkül

flyerz-street-food-udvar

A Street Food Éjszakájának Tavaszi Menüje után többen kétségbe estetek, hogy mi lesz veletek a nyáron street food esemény nélkül, de szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy nem, a Flyerz bizony nem hagy benneteket az ország legmenőbb étkei nélkül!

Az viszont biztos, hogy Budapestet elhagyjuk kicsit és a fesztiválok és a Balaton felé vesszük az irányt, és ez így is van rendjén, mert igazából csak titeket követünk majd, kedves Olvasók, hogy biztosak legyünk benne, mindenhol a megfelelő vendéglátásban lesz részetek! 😉

Biztosan találkozhattok majd a Flyerz Street Food Udvarral az EFOTT-on:

Emellett a Flyerz street food ügynökei folyamatosan azon ténykednek, hogy a lehető legtöbb helyen botoljatok belénk a nyár folyamán, így számíthattok a magyar street food legjavára további városokban is, melyek mindegyikéről időben értesítünk benneteket! Figyeljétek továbbra is az oldalt a frissülő információkért, mi pedig ígérjük, hogy update-elve tartunk benneteket a legjobb nyári street food lelőhelyeket illetően!

Edd fel a nyarat! – Flyerz Street Food Udvar

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..