Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

Nem ment a csajozás a klubokban? Ennek most vége, itt a Linkside!

05_match-woman
Nem vagyok egy introvertált személyiség, sosem volt gondom a csajozással, elég jó a dumám, hiszen, a kommunikációból élek tizenöt éve, de olyan király appot, mint a Linkside, még sosem láttam! Na jó, a Maps is fontos, hogy ne tévedj el a nádasban, mikor csinálod a szelfit Máriafürdőn az Instára, de garantáljuk, a Linkside ott lesz a kedvenc appjaid között.

Szóval, még a kétezres évek elején a Bulinettel kezdődött minden. Ez volt az első társkeresésre dedikált oldal itthon, ha a különböző csetelős site-okat nem számítjuk. Aztán jött a többi, én pedig mindet kipróbáltam, hiszen mennyivel egyszerűbb volt már itt becsajozni, mint kint az utcán – gondoltam. Aztán később, a Facebook megjelenésével már kevesebb volt a lehetőség, a Tinder meg főleg letarolta a piacot. Már nem kellett az infóhalom, elég volt egy kép, meg egy idézet alapján eldönteni, hogy bejön az illető vagy nem? Hogy ez jó volt így, vagy nem, azt nyilván mindenki megítéli, de hogy ezek mind visszavetették a személyes ismerkedést, az biztos.

Ebben látta meg a lehetőséget pár lelkes fiatal, és elkészítettek a Linkside nevű appot, ami összekapcsolja a netes ismerkedést a személyes találkozóval. A progi lényege, hogy az ember egy adott szórakozóhelyen csinálhatja azt, amit a Tinderen. Vagyis látja azokat, akiknek szintén ott van a telóján a Linkside, és vevők az ismerkedésre – vagy bármi másra.

„Mi azoknak próbálunk segíteni, akik hadilábon állnak a személyes ismerkedéssel, mondjuk, egy szórakozóhelyen” – kezdte Halász Tamás, az appot fejlesztő csapat vezetője. „A rendszer úgy van kialakítva, hogy azok, akik egy szórakozóhelyen vannak, könnyen megtalálhassák egymást, csetelhessenek, de maximum délután fél öt és hajnal fél hat között. Ezután minden beszélgetés törlődik. Nagyon fontos, hogy itt minden online kezdődik, de offline végződik. Ha pár üzenet után szimpi a másik, akkor akár már találkozhattok is a pultnál. A terv az, hogy levegyünk az emberek válláról a terhet, hogy nem merik megszólítani egymást, és ne orrlógatva menjenek haza, hogy ma sem jött össze.”

Mivel a program még egyelőre tesztfázisban van, nincs benne minden szórakozóhely, egyelőre az Instant szerepel csak a listában, hogy, akik használják, egy helyre koncentrálódjanak. „Persze, a keresési feltételeknél nálunk nem lehet haj meg bőrszínt válogatni, hiszen egy helyen vagytok, úgyis megismeritek egymást” – folytatta Tamás. „És még egy fontos dolog! Egész nap bejelölheted, hogy mész este bulizni, és böngészheted a többieket, akik szintén tervezik ugyanezt. Ezzel is megkönnyítve a szitut.”

Természetesen az applikáció teljesen ingyenes, semmiért nem kell külön fizetni, és Androidra és iOS-re is elérhető. A fejlesztők pedig azt ígérik, ott lesznek az Instantban május 10-én, bárkinek szívesen segítenek megérteni a működést.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..