GASZTRO

Nemburger forradalom – van étel a hamburgeren túl!

20160827_114301 (Medium)

A Che Che Bistrocafe egy streetfood étterem,melynek fő specialitásunk az ún. nemburegerek, amik annyiban hasonlítanak a hamburgerre, hogy egy nagy zsömlébe kerülnek dolgok, de az ízvilág sokkal változatosabb és egyedibb. A színhúsokat, a változatos saláta variációkat, és a saját készítésű szószokat egy tömör zsemle fogja közre- így alkotnak egy tápláló, laktató, és ízletes ételt. Íme a történetük!

Indulás:

A Che Che egy különleges street food bár, mely a hagyományos burgerek népszerűségére épülve, mégis azt továbbgondolva, és alkotóelemeit megreformálva született meg 2015 májusában.

Ételek:

Húsételek, idényszendvicsek, sültkrumpli hetente változó leves kínálat, friss smoothik, minőségi kávék. Esőnap esetén pedig nemsokára már házhoz is rendelheted a kedvenceid.  A megfelelő receptúrák profi séf együttműködésével készültek, kísérletek, tesztebédek folyamatának eredményeként. A színhúsok marha, csirkehúsfilé, vagy karaj-parasztkolbász-bacon keverékből készülnek, egyedi szószokkal megbolondítva, amitől csúszós, szaftos lesz minden falat. A vegákra is gondoltak, sajtos és lazacfilés változat is nagy népszerűségnek örvend.

Amit mindenképpen kóstolj meg:

Minden napszakban készen állnak az éhes betérők fogadására, legyen szó reggeli energia bevitelre egy tojásos szalonnás grill finomság beburkolásával, vagy éjszakai mulatás előtti taktikai evésről, egy páratlan stake szendvics eltüntetésével.

Street Food bár/ Food truck:

Az egzotikusan csengő hely neve spanyol gyökerekre vezethető vissza, hiszem a tulajdonos a latin városban töltött egyetemi évek alatt ismerkedett meg a grill szendvicsek világával, és fedezte fel milyen tökéletesen érnek össze az ízek a szendvics elkészítése során. Röpke 15 évvel később pedig készen állt, hogy a budapestieket is bevezette ebbe az egyszerű és nagyszerű falatok világába. A siker nem maradt el, így egy év működés után a street food bárhoz már egy food truck is csatlakozott a Che Che csapatához, így járják a fesztiválokat, és szereznek valódi kulináris élményt a náluk étkezőknek.

Büszkeségek:

,,Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a fél Szigetet mi reggeliztettük! A törzsvendég elégedettsége, a mosolygós arcok, a dicsérő szavak miatt szeretjük csinálni.”

Fontos még tudni:

Hogy mit jelent a név? Kicsit mindenkinek mást- meséli a tulajdonos. Lányuk keresztnevéből kiindulva találtak rá erre a kellemes hangzású és egyedi névre, amit, mint később kiderült, mindenki kicsit másképp ejt ki, és ez a változatosság analógiája nagyon jól illik a hely filozófiájára is: mennyi mindent ki lehet hozni néhány egyszerű összetevőből.

Gaszrtro rajongók figyelem, újra szavazhattok Magyarország legjobbjára! Ha Téged is érdekel, hogy ki kerül ki végül győztesként a 25 hely közül, kövesd figyelemmel a Flyerz Facebook oldalát, és ha Te is szeretnél beleszólni az eredmény alakulásába, szavazz Te is az online szavazásunkon! Az eredményhirdetés március 14-én lesz a 3. Gastro & Event Marketing Konferenciát követő gálaesten.

Street Food TOP 25 – Szavazz most Magyarország legjobbjára!

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .