48380486_2009887989059014_2720126543744466944_n_Fotor

Mi Nők, sokan vagyunk sokfélék. Most bemutatunk Nektek hármat közülünk, és e között a három hölgy között csupán két dolog közös. Az egyik, hogy mindhárman szeretnek sportolni. A másikat majd a végén eláruljuk!

Zita

Zita nagyvárosi lány, egyedülálló, a harmincas éveiben jár. Egy multi vállalatnál asszisztens. Az ország távoli pontjából költözött fel a fővárosba, hogy beteljesítse álmait. Imádja a munkáját, szereti párosával róni a Margit-sziget köreit és közben megnézni a napfelkeltét. Minden évszakban megtalálja a neki való szépséget, és amikor az utolsó körrel végez, még tíz percet üldögél egyedül egy padon, hogy átgondolja a napi rutinját. Habár maximalista, mégsem szeret a középpontban lenni: a legjobban szürke, bő melegítő-szettjében szeret kocogni.

Kriszta

Kriszta egy vidéki nagyvárosban középvezető. Férje, két gyermeke, egy fekete labradorja és két aranyhörcsöge van – utóbbiak természetesen a lányoké. A munkahelyén Kriszta tíz embert irányít, emellett folyamatosan továbbképzi magát, hogy megcáfolja az urbán legendát, miszerint „a középkorú nők nem haladnak a korral”. Utóbbi mondatot túl sokszor hallotta már, és mindannyiszor felbosszantotta magát; egészen addig, amíg rá nem talált a jógára. Ebben végre megtalálta önmaga harmóniáját a rohanó világgal. Minden héten kedden és csütörtökön megtartja az „énidőt”, amikor betér a város legeldugottabb jógastúdiójába, felveszi szűk trikóját, a hozzá illő leggings-et, és tökélyre fejleszti a harcos pózt.

Zoé

Zoé igazi életigenlő. Húszas évei végén járva tele van energiával, melyeket a képzőművészeti iskolában és a sportban vezet le – vagy éppen szabadít fel. Vibráló, színes egyéniség, talán pont ezért nem tudja elviselni magán a fekete színt. Sosem pihen, mindig mosolyog, igazi optimista: szíve telve van terveivel. Szinte minden sportot kipróbált már: zumbát, aerobikot, még a kick-boxot is. Most éppen a crossfittel barátkozik, és mindig úgy készül rá, amilyen éppen a hangulata. Egyszer az afrika mintás sort-trikóban, máskor a padlizsánlila ezüst-pöttyös trikó-leggings együttesben hozza ki magából a legtöbbet.

Az imént három Nőről olvashattatok. Egymással sosem találkoztak, teljesen különböző életmódot élnek, mégis mindennapjaik szerves részét képezi a mozgás. És tudjátok, mi a másik közös bennük?

Mindhárman az Indi-Go Fitness Style-nál rendelik meg a sport ruházatukat.

Facebook
Instagram
WEB
e-mail: info@indigostyle.hu

Cikkünket megtalálod a Flyerz Média MOVE! by Flyerz kiadványában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .