Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
street-1026246__340

Egy nőnek két fontos feladata van egy férfi életében, felbosszantani csacskságokkal, és lenyugtatni, ha ideges. Ó és ezt a két dolgot milyen jól műveljük!

Ha nem lenne nő, kinek nyavalyognának a pasik egy laza megfázás miatt, halálos betegséget tettetve, csak hogy ápoljuk őket? Ki bújna hozzájuk éjjelente jéghideg lábbal, hogy melegítsék fel

Ki kergetné az őrületbe őket azzal, hogy az nem fehér, hanem törtfehér, az nem sárga, hanem tojáshéj színű? Nem mindegy? Nekünk nem. Ki cseszegetné őket fél évig, hogy csöpög a csap, nem nyílik az ajtó, ki kellene festeni, nem megy a függöny színe az új díszpárnákhoz?

Persze marhára örülünk, hogy ezen a napon a világ férfijai egymás sarkára taposva rohannak a virágoshoz, és a bonbon árushoz, de úgy istenigazából remekül el lennénk azzal, ha nem csak egy nap lennének velünk figyelmesek.

Pár napja töményen kapom a furcsaságokat a férfiaktól. Például, azt, amikor beszélgetek valakivel, majd bejön a talpigférfi, és átveszi a beszélgetést. Mintha csak neki lenne joga beszélni, és azt a két mondatot sem tudja kivárni, sőt, azt az egy szót sem bírja kivárni, ami épp még kicsúszott volna a számon.

Vagy, amikor a férfi belép egy terembe, ahol alig ismer valakit, és minden férfinak bemutatkozik kezet rázva velük, és minden nőneműt kikerül.

A társkeresőkön előforduló, nem is tudom minek nevezzem pasik tömkelegéről nem is beszélve. Bár, ők nem igazán a nőt látják bennem, khm, inkább csak a himbilimbijüket raknák belém. Tudom, a képlet tök egyszerű, a nők egy férfit akarnak, aki minden szükségletüket kielégíti. A férfiak minden nőt akarnak, hogy az egyetlen szükségletüket kielégítse.

Remek ez a nap, és imádom is, de annyira jó lenne, ha több nap is eszébe jutna a férfiaknak, hogy nem csak körülöttük forog a világ.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..