Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Nyakunkon a Selyemút Rally!

sbs

Még csak most ért véget a Dakar, máris a „nyakunkon” a következő maratoni tereprali megmérettetés, a SILK WAY RALLY. A FIM tereprali világbajnokság részeként tartandó eseményre február 15-én nyitják meg a nevezést, és július 6-án rajtol majd el a mezőny.

A verseny a Bajkál tó partjáról, az oroszországi Irkutskból rajtol, és teljesen új kalandot kínál a résztvevőknek: magában foglalja Szibéria keleti részét, keresztülhalad Mongólián és a Góbi sivatagon is, majd július 16-án a kínai Dunhuangban ér véget a flúgos futam.

A SILK WAY RALLY 2019-es lebonyolításának előkészületei már folyamatban vannak,a verseny szervezői külön kiemelték, hogy nagyon büszkék arra, hogy futamuk lehet a FIM tereprali világbajnokság egyik legfőbb állomása. Elmondásuk szerint ez egy komoly és férfias erőpróba lesz, és a világbajnoki cím szempontjából is lényeges helyszín. Fontos hír még, hogy az idei versenyben limitálni fogják a motorok és quadok számát.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..